dijous, 8 de maig del 2014

Sopar i acudits a La Gran Muralla



El sopar amb els jugadors del Cerdanyola va tornar a ser a La Gran Muralla. No hi va faltar el bon ambient, el bon humor i alguns acudits. Fins i tot el Lin es va animar i l'Epi va completar una magistral interpretació de l'acudit del xef xinès. No us el perdeu!



Hi havia gana i ganes de passar-ho bé. Els jugadors dels dos equips van deixar els plats escurats, estava tot molt bo!


El Jordi Pi va poder acompanyar-nos després d'alguns problemes de salut que li han impedit gaudir dels sopars dels veterans del seu equip, amb els altres conjunts de la LCV. Però a Calafell volia venir i no s'ho volia perdre. Nosaltres estàvem encantats amb la seva companyia.


El Joan Carné ja pensava en la crònica i en quins minuts s'havien marcat els quinze gols. Acostumat a tenir el partit al cap i sense poder apuntar-se els minuts, el Joan havia de resumir un partit poc habitual del Cerdanyola, amb molts gols.


El Lin i la Isabel ens van fer fotografies per ambdós costats. Aquesta del revés...


...i aquesta del dret. El local no era prou ample per a fer les fotos des de l'extrem de la taula. Així que les vam fer al llarg.


Ara de l'altre perfil!


El Jordi Pi va felicitar el cuiner, el Lin, per l'excel·lent sopar que ens havia servit i per la seva integració amb els veterans del C.P. Calafell.


El Pepe, com és habitual en els seus viatges a Calafell, es va fumar un puret!


I el Lin també!


Completament integrat, el Lin ensenyava els vídeos que li envien per whatsapp, humor amarillo!


El Perín també es va fumar un altre puret! I no van faltar els tradicionals hielos!


Jordi Pi volia fitxar a Javi Luna pel Cerdanyola, després del seu hat trick.


Però el Capi li va dir que a Calafell els hielos eren els millors de la LCV. Gran nit entre els dos equips, esperant ocasions properes per a tornar a gaudir en harmonia i bon ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada