diumenge, 4 de maig del 2014

Jornada 22



La jornada 22 de la LCV comença amb un partit entre els dos equips que ocupen les posicions de descens. Segurament és la darrera oportunitat pel Calafell i la penúltima pel Cerdanyola d'intentar evitar baixar de categoria. Per això, els dos equips sortiran a per totes en el partit que es disputarà al pavelló Joan Ortoll, demà.

Congrés i Noia jugaran un partit d'alt nivell, on els visitants hauran d'esforçar-se si volen mantenir els llocs que donen accés a la Final Four. El Cuatro Vientos ve apretant per darrera i el Noia no es pot permetre més ensopegades. El Congrés només s'hi juga l'honor.

El Montbui omplirà el pavelló de Can Passanals amb la visita del Barça. Els blaugranes surten com a clars favorits, però els de Santa Margarida volen agradar al seu públic, tot i no trobar-se en les millors condicions.

El Mollet es jugarà un lloc a la Final Four davant el campió, el C.F. Cuatro Vientos. Els de Blanes volen ser presents a la final a quatre per a poder defensar el títol i totes les seves aspiracions passen per guanyar a Mollet.

El Malgrat visita la pista del Vilafranca que sembla tornar a patir per eludir la promoció de descens. Finalment, el Ripollet "A" en ratxa visita la pista d'un Sant Celoni en hores baixes que nota molt l'absència del seu porter titular, Òscar Sàez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada