dimecres, 21 de maig del 2014

Jornada 24



La jornada 24 comença avui dimecres, amb el partit entre el Congrés i el Vilafranca. Els de l'Alt Penedès van patir molt a la pista del Congrés la temporada pasada, amb el paviment mullat per la pluja. Aquest cop serà ben diferent.

El Cerdanyola reb el campió en ratxa que es juga entrar a la Final Four després de les darreres ensopegades dels seus rivals directes. Veurem si el Cerdanyola pot rascar quelcom positiu per a sortir del descens directe.

El Noia visita la pista d'un Montbui en caiguda lliure. Els de Santa Margarida han baixat el ritme en el tram final de campionat i estan molt relaxats. En canvi, el conjunt de Sant Sadurní ve de guanyar el Mollet en la lluita pels llocs de privilegi i voldrà mantenir el bon nivell de joc i resultats.

El Mollet es juga el ser o no ser davant el Sant Celoni, una derrota els deixaria despenjats de la lluita pels primers quatre llocs. En canvi, el Sant Celoni no pot comptar amb el seu porter titular, Òscar Sàez, lesionat. Esperem que es recuperi ben aviat i torni a la porteria del Sant Celoni el més aviat possible.

Un Ripollet llençat reb el Malgrat. En principi, els visitants són clars favorits. però faran bé de no confiar-se d'un Ripollet que ja ha fet resultats sorprenents, especialment a casa. Costa molt fer-li gols, però el Malgrat és un dels equips que més gol té.

Finalment, el Barça visita la pista de l'U.E. Horta. Els blaugranes volen mantenir la distància amb el segon classificat i assegurar-se el primer lloc de la lliga regular el més aviat possible!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada