dimarts, 27 de maig del 2014

Jornada 25



De la jornada 25 ja coneixem un resultat, el del partit entre el campió i l'Horta que es va disputar el passat 19 de maig. La victòria va somriure el conjunt local, tot i que amb un marcador més ajustat del previsible. Amb aquests tres punts, el Cuatro Vientos manté les opcions d'entrar entre els quatre primers i disputar el títol, novament.

El partit entre el Barça i el Calafell es jugarà el dijous de la setmana vinent, el dia 5 de juny. Pels calafellencs serà una bona manera d'acabar la temporada, amb la visita al Palau Blaugrana, per a acomiadar-se de la LCV "A".

El Cerdanyola visita l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní en una nova final per eludir els llocs de descens i promoció. El Noia surt com a favorit, però el Cerdanyola ja els va posar les coses molt difícils l'any passat, aconseguint un valuós empat.

El Malgrat visita el Congrés en un duel de titans. Els barcelonins no són l'equip d'altres temporades, tot i el tram final de campionat que estan fent. El Malgrat va llençat a lluitar el títol, tot i que té assegurada la presència en la Final Four.

El Sant Celoni reb el Montbui en un partit entre dos equips que estan en la zona baixa de la classificació i que no han fet la seva millor temporada. Els dos conjunts són de nivell similar i utilitzen un patró de joc semblant. Tot pot passar...

Finalment, el Vilafranca té una fina al seu pavelló, davant el Mollet. Pels vallesans, el partit també és de vital importància per a entrar entre els quatre primers. Així que serà un partit intens entre dos equips que es juguen molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada