dissabte, 24 de maig del 2014

Classificació després de la jornada 24



La classificació de la LCV, a manca de dues jornades per disputar i alguns partits ajornats, l'encapçala el Barça, ja primer de la lliga regular. Els balugranes van confirmar el primer lloc al vèncer aquesta setmana el segon classificat, el C.P. Malgrat, debutant a la categoria. Els de la comarca de La Selva també tenen assegurada ja la participació a la Final Four 2014.

El Cuatro Vientos ha protagonitzat una remuntada destacable i s'ha situat tercer de la classificació, superant el Noia que perdia a la pista del Montbui. Tot i això, els de Sant Sadurní tenen dos partits menys que el campió i poden recuperar el tercer lloc.

El que s'ha complicat la participació en la final a quatre és el Mollet, després de l'empat amb el Sant Celoni. Els vallesans porten moltes participacions consecutives a la Final Four i aquest any sembla difícil que puguin repetir. Tot i això, amb un partit menys, encara mantenen les possibilitats.

Qui ja no té res a fer és el Congrés, després d'empatar a quatre gols davant el Vilafranca. El conjunt barceloní ha fet una temporada irregular, amb un mal començament que el va deixar en les darreres posicions.

Montbui, Horta i Sant Celoni semblen tenir assegurada la permanència a la lliga A, un any més. El Ripollet "A" surt de les posicions de promoció i descens i aconsegueix situar-se quart per la cua.

El Vilafranca aconsegueix un punt valuós que li pot donar opció a disputar la promoció d'ascens per la diferència de gols amb el Cerdanyola. Els vallesans tornen a posicions de descens directe, tot i posar les coses molt difícils al campió, el Cuatro Vientos. El Calafell segueix cuer, després de descansar aquesta setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada