dilluns, 19 de maig del 2014

Classificació després de la jornada 23



Després de la jornada 23 de la LCV, el Barça encapçala la classificació, amb dos partits més que el seu immediat perseguidor, el Malgrat. El debutant en la categoria segueix l'estela del Barça, demostrant que és un dels equips a tenir en compte de cara a la Final Four d'enguany. Els dos equips tenen assegurada la seva participació en la mateixa.

El Noia, el Mollet i el Cuatro Vientos es jugaran les altres dues places. Els de Sant Sadurní són els que ho tenen millor, si no els passa com l'any passat, amb derrotes inesperades a última hora que els van complicar la seva participació en la final a quatre. Aquest any, sembla que Cabestany i Cia no volen que els passi el mateix. El Cuatro Vientos ha protagonitzat una escalada imparable que els ha dut a estar entre els quatre primers, amb opcions de repetir participació a la Final Four. La derrota del Mollet a l'Ateneu Agrícola els deixa, momentàniament, fora dels quatre primers llocs.

El Congrés segueix a prop dels llocs capdavanters, però sembla impossible que pugui assolir un dels llocs de privilegi que li donarien accés a disputar, novament, la final a quatre. Aquest any, amb un inici molt dolent, no estaran entre els millors, si no es produeix un miracle.

L'Horta, el Sant Celoni i el Montbui estan en standby des de fa setmanes. Els costa puntuar, però sembla que tenen la permanència assegurada. Tot i això, faran bé de no confiar-se, ja que el Ripollet els té a tir, després de protagonitzar una remuntada destacable, en el tram final de campionat, que els ha portat a sortir del descens.

El Vilafranca torna a estar en la zona de perill, ocupant el lloc que li permetria disputar la promoció per a no baixar. Els vilafranquins van donar-se per salvats fa vàries jornades i estan pagant això. Sembla que hauran de patir fins l'últim partit per a eludir el descens.

Cerdanyola i Calafell continuen lluitant per a sortir del pou de la classificació. Els vallesans tenen a cop de pedra els vilafranquins i volen apurar les opcions de salvació fins l'últim moment. Els calafellencs són els que ho tenen pitjor, tot i sumar els tres punts aquesta setmana davant l'Horta. Però segur que el final de lliga ens portarà a viure moments de tensió i nervis fins el final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada