dilluns, 26 de maig del 2014

Rebem el Sant Celoni

VS

C.P. Calafell - C.P. Sant Celoni

Aquesta nit ens visita el C.P. Sant Celoni, un equip amic nostre que sempre ens posa les coses molt difícils. De fet, només l'hem guanyat un cop, al nostre darrer torneig d'estiu, i hem empatat en una altra ocasió, en la darrera participació en les 24 hores de veterans de Malgrat. Mai els hem pogut vèncer en competició oficial, però els hem fet patir en alguna ocasió. El partit correspon a la jornada 17 de campionat. 


En el partit de la primera volta vam cometre els mateixos errors que la temporada passada ens van portar al darrer lloc de la classificació, perdent per 6 a 3, en un partit que havia estat molt equilibrat fins els darrers quinze minuts. L'any passat, ens van guanyar per 3 a 6, al pavelló Joan Ortoll. Va ser el darrer partit on va jugar l'Eugeni Collado, abans de l'operació.


El millor d'aquests enfrontaments són els sopars, entre jugadors que es porten molt bé i disfruten de l'hoquei, en especial del tercer temps. L'any passat, vam anar a la Gran Muralla. Aquest any, a Sant Celoni, Can Giró va ser la seu del tercer temps. Veurem aquest any on anem a parar! No podrà estar entre nosaltres l'Òscar Sáez, el porter del Sant Celoni, per lesió. Li desitgem una ràpida recuperació i poder tornar a compartir taula ben aviat amb ell!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada