diumenge, 11 de maig del 2014

Jornada 23



Una nova jornada de la LCV comença avui dilluns, amb partits interessants com el que disputen el campió, el C.F. Cuatro Vientos, i l'H.C. Montbui. Els de Blanes estan remuntant per a poder entrar a la Final Four i, després de les punxades de Mollet i Noia, sembla que ho tenen a tocar. L'altre partit de demà dilluns és el que disputa el C.P. Calafell al seu pavelló, davant l'U.E. Horta. Els locals volen donar una bona sensació, després del darrer partit a casa davant el Cerdanyola. L'Horta no ho posarà fàcil, després de vèncer al Mollet.

El Barça rep, al Palau Blaugrana, el Cerdanyola. Els dos equips volen i necessiten els punts. Veurem què passa, però a priori tenim com a favorit als locals. El Noia Freixenet es juga el ser o no ser a la Final Four davant el Mollet H.C., un rival directe. Segur que el Cuatro Vientos estarà molt atent al resultat d'aquest partit que podria deixar als visitants fora de la lluita pels quatre llocs capdavanters.

El Congrés, en ratxa, visita la pista del Sant Celoni. Ripollet A i Vilafranca es juguen tres punts importants per a eludir la promoció. Aquest partit promet ser molt interessant i igualat, on els dos equips es juguen moltes opcions de salvació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada