divendres, 16 de maig del 2014

El Mollet HC no vol sorpreses!

VS

Mollet H.C. - C.P. Calafell

Aquesta nit visitem una de les pistes més difícils del campionat, la del Mollet H.C., equip que va empatar a cinc gols en el Joan Ortoll, en la primera volta del campionat, tot just abans de l'aturada nadalenca. No obstant, el Mollet H.C. és un dels grans de la LCV, ja que porta moltes Finals Fours disputades de forma consecutiva i sempre està entre els quatre millors equips del campionat. En aquella ocasió, van acusar la baixa de Raigoso, un dels seus puntals.


Però, avui tot serà diferent. El Mollet H.C. ja ens va clavar un fort correctiu, la temporada passada, guanyant-nos per un contundent 11 a 3. Tot i això, la primera part va ser força equilibrada i va acabar en un 4 a 2 que deixava el Calafell amb opcions en el segon temps. Però, la superioritat local i la millor qualitat individual dels jugadors vallesans van acabar imposant-se de forma estrepitosa.


De Mollet ens vam endur molt bon record del sopar, sobretot del postre! La visita a Calafell no va ser gaire lluïda. Per això, aquesta temporada vam anar al Lizarran i vam quedar com a senyors. Esperem repetir un sopar amb els amics del Mollet com el de la temporada anterior, parlant d'hoquei, de política i del què calgui! I, sobretot, que el Pep Aliva no ens pugui dir que som molt dolents...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada