dissabte, 10 de maig del 2014

Resultats de la jornada 22



El partit entre els dos cuers es va resoldre a favor del Cerdanyola. El Calafell no va tenir opcions de puntuar, tot i protagonitzar una sensacional remuntada en els darrers cinc minuts que el van deixar a un sol gol de l'empat. El 2-8 era una llosa molt feixuga per a un Calafell apagat.

El Congrés va empatar, de manera sorprenent, amb el Noia Freixenet. O no tant sorprenent, si tenim en compte que venia d'empatar a Blanes, a la pista del campió, i derrotar el Barça, per primer cop. Per tant, excel·lent resultat dels barcelonins en un tram final de campionat excel·lent.

El Barça es va passejar a Montbui, amb un equip que li juga de tu a tu. Els locals van voler donar expectacle a la seva afició, però van caure derrotats en un partit amb molts gols (4-9). El Malgrat també es va passejar al pavelló vilafranquí. Els de l'Alt Penedès estan en caiguda lliure, després de protagonitzar una fulgurant arrencada d'any.

El Ripollet A va arrencar un empat de la difícil pista del Sant Celoni i atrapa al Vilafranca en la classificació. Els vallesans estan protagonitzant una remuntada important en el darrer tram de competició, traient punts on menys s'ho esperen.

En el darrer partit de la jornada, disputat el passat 28 de maig, el Mollet i el Cuatro Vientos es disputaven un lloc a la Final Four 2014. Sorprenentment, la victòria va ser pels visitants. Els vallesans es van quedar sense premi, després d'haver començat molt bé la temporada. Els campions van aconseguir entrar entre els quatre primers quan, fa unes setmanes, ningú apostava per ells. Així que defensaran el títol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada