dimarts, 20 de maig del 2014

Tercer i quart temps a Mollet



El sopar a Mollet va ser un dels millors de la temporada. A banda del gran ambient entre els dos conjunts i que va fer que s'allargués la nit fins altes hores, els plats van ser d'una qualitat extrema. Va destacar, de manera especial, el flam de formatge que tant esperàvem abans del desplaçament.


El primer plat va ser espectacular... uns ous ferrats coberts amb pernil salat i acompanyats amb patates que feien caure de cul.


Un pinxo per a cada jugador...


Pà amb tomàquet, calamars a la romana i xipirons...


Els jugadors dels dos equips es van asseure barrejats per a poder gaudir d'una bona conversa sobre hoquei i anècdotes de la història dels dos equips.


Per culminar el sopar, el plat estrella! El flam de formatge que va fer les delícies dels jugadors dels dos equips i ens va tornar el bon sabor de boca.


Mireu quina pinta!


Excel·lent sopar amb millor companyia dels jugadors locals el què vam viure després del partit amb el Mollet.


Després, el quart temps! Ja sense flash i sense forces, els hielos van ser els protagonistes de la nit.


Bon ambient i grans pubilles les de Mollet!


Esperem que algun dia poguem tornar-hi! Sort, companys!


¿Ens veiem a Sant Sebastian?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada