dissabte, 17 de maig del 2014

Resultats de la jornada 23

La jornada 23 començava amb la victòria del C.P. Calafell davant l'U.E. Horta, al pavelló Joan Ortoll. Una primera part impressionant de l'equip local el va portar a guanyar per 5-0 al descans. En la segona, l'Horta va estar a prop de l'empat, després d'una treballada remuntada. Però, Cañellas marcava el definitiu sisè gol, a manca de deu segons pel final del partit.

El campió derrotava de manera contundent a l'H.C. Montbui, demostrant que vol entrar a la Final Four d'enguany. Els de Santa Margarida no són l'equip d'altres temporades i estan afluixant el ritme en aquest tram final de campionat. Per contra, els locals volen mantenir les opcions de repetir el títol aconseguit l'any passat.

El Barça guanyava un Cerdanyola combatiu que va plantar cara al Palau Blaugrana. Els blaugranes, tot i no poder comptar amb Ivan Tibau, van imposar el seu joc i superioritat. El Noia Freixenet guanyava el Mollet H.C. de manera ajustada, en l'Ateneu Agrícola. El Noia va jugar amb tots els seus cracks, Cabestany inclòs, i va poder derrotar un rival directe en la lluita per entrar entre els quatre primers.

Finalment, el Ripollet va vèncer al Vilafranca, el divendres, en un partit on hi havia en joc la permanència. El perdedor es quedava en llocs de promoció. El Ripollet va endur-se el gat a l'aigua, fent bo el factor pista.

El Sant Celoni va ajornar el seu partit amb el Congrés, ja que està jugant un torneig a Vigo.