dimarts, 13 de maig del 2014

Victòria d'orgull

C.P. Calafell - 6
U.E. Horta - 4

Els veterans del C.P. Calafell han aconseguit la seva tercera victòria en el campionat d'enguany, també al pavelló Joan Ortoll. El rival ha estat l'Horta que ja no es jugava res, però que venia a Calafell a sumar els tres punts i a demostrar que aquest any són un equip més fort que l'any anterior. La primera part ha acabat amb un ampli 5-0 a favor dels locals, amb bon joc i disfrutant dins la pista. La segona ha estat un patiment, amb un Horta que anava remuntant fins a posar-se 5-4. Finalment, a manca de deu segons, el Calafell sentenciava el partit, fent el darrer gol.

El partit començava molt bé pel Calafell. El seu "Capi", el Joan Tutusaus, marcava un gran gol, a passada d'Epi, per l'escaire de la porteria visitant. El porter de l'Horta no ha pogut fer res davant la rematada inapelable del "Capi".

El Calafell havia sortit sense pressió, conscient que les seves possibilitats de salvació passen per posar un ciri a la verge de Lourdes i esperar un miracle. Per aquest motiu, l'equip ha sortit a disfrutar del partit i a jugar el joc que sap.

La defensa pressionant ha sorprès l'Horta, que no ha disposat de clares ocasions per a marcar en la primera meitat. El joc col·lectiu del Calafell ha provocat que el marcador s'anés incrementant. "Cañi", Frede i Luna marcaven els tres gols que deixaven el 4-0 en el marcador.

L'Horta no sabia com atacar la defensa pressionant del Calafell i s'ofegava en atac, facilitant els contracops de l'equip taronja. El Calafell era un vendaval de joc i estava molt més posat en el partit que el conjunt visitant. El porter de l'Horta ha vist la blava, deixant el seu equip amb un home menys. Frederic Sevé ha sabut aprofitar el seu xut per a marcar el seu golet.

Tant era així que, a manca de cinc segons, Javi Luna fa una jugada individual per la banda i penja la bola per a que Epi remati sobre el porter, marcant el 5-0 amb que s'arribava al descans. Semblava impossible que el partit pogués complicar-se, amb el joc ofert pels dos equips.

Però, el segon temps, ha estat completament diferent. Sense fer massa on joc, però aprofitant les ocasions, l'Horta ha anat remuntant. El Calafell s'ha posat nerviós amb el primer gol de l'Horta i l'equip barceloní s'ha posat 5-4, a manca de set minuts eterns pel conjunt local.

No obstant, en aquest temps final, el conjunt taronja ha sabut moure bé la bola i ha disposat d'alguna ocasió per a sentenciar el partit. Però, era l'Horta qui feia posar la por al cos del conjunt local, desaprofitant una falta directa.

El partit ha tingut alguns lesionats, per part del Calafell. En primer lloc, "Cañi" ha hagut de ser substituït per un cop de bola a la cella, després d'un xut d'un jugador de l'Horta que ha rebotat a la cama de Ramon Ferré.

Més tard, Perín i Epi han hagut d'anar a la banqueta en dues jugades on s'han fet mal. Però, el Calafell ha sabut aguantar el resultat. En els darrers quaranta segons, Luna ha fet una magnífica jugada individual i s'ha plantat sol davant el porter de l'Horta, però ha preferit aguantar la bola i deixar passar el temps.

No ha fet el mateix, el seu company "Cañi" que, a manca de deu segons, se l'ha jugat en ú contra ú davant el porter i ha marcat el definitiu 6-4 que sentenciava el partit. Per tant, tres punts que arriben un xic tard, però que demostren que el Calafell podria estar lluitant per estar més amunt i mantenir la categoria. Veurem si es produeix un miracle en els darrers partits...