dissabte, 24 de maig del 2014

Resultats de la jornada 24



La jornada 24 de la LCV començava amb l'empat a quatre entre el Congrés i el Vilafranca. L'equip barceloní perdia tota opció d'entrar en la Final Four, mentre el Vilafranca aconseguia un punt molt important per a sortir del descens.

El Cerdanyola va fer patir el Cuatro Vientos. El campió va dominar el partit amb un sol gol d'avantatge, però, a manca de vint segons, el Cerdanyola va substituir el porter per un jugador de camp i els de Blanes van aprofitar per sentenciar el partit.

El Montbui derrotava el Noia per un solvent 7 a 4. D'aquesta manera, l'equip de Santa Margarida assegurava la permanència a la LCV "A", un any més. El Sant Celoni aconseguia un empat a la pista del Mollet, tot i jugar amb el porter lesionat, Òscar Sàez. L'Osodragón va acabar trencat del tot el partit, però es va endur un punt de la pista del Mollet, complicant l'accés a la Final Four pels vallesans.

D'altra banda, el Malgrat es refeia de la seva derrota per la mínima en el Palau, aquesta setmana, guanyant el Ripollet "A", a domicili. Finalment, el passat divendres, 6 de juny, per tancar la temporada, un Barça de circumstàncies s'imposava a l'U.E. Horta per un ampli 3 a 7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada