dijous, 22 de novembre del 2012

Terra i taula

Torclum forma part de Terra i taula


Un dels nostres principals patrocinadors forma part del projecte Terra i Taula, per aquest motiu ens volem fer ressò d'aquesta iniciativa tant interessant per la promoció dels productes del Baix Penedès arreu. Els veterans del Vallès Calafell CP estem agraïts pel suport que rebem de l'empresa Torclum i volem mostrar, també, el nostre reconeixement a la seva gran tasca amb aquest petit reportatge.

Terra i Taula és una unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Aquest grup l’integrem productors agroalimentaris, entre els quals hi ha Torclum, i cuiners que treballen en la recerca de la màxima qualitat en els productes, elaboracions i serveis que ofereixen. Entenen aquesta unió com a natural i necessària per preservar el gust i el futur dels productes de qualitat, al mateix temps que per contribuir des de la nostra comarca a treballar per la cultura gastronòmica de Catalunya.

L’objectiu principal del Terra i Taula es fer promoció, pedagogia i divulgació dels productes de qualitat de la nostra comarca i alhora crear un referent culinari i gastronòmic a través del conjunt de cuiners que conformen el grup; transmetre a la societat la informació i els valors del consum responsable i de temporada; oferir formació a tothom que tingui inquietuds gastronòmiques a través de visites a les finques dels productors, enoturisme, receptes, tallers de cuina, tastos, etc.; promocionar productors i cuiners a través de jornades gastronòmiques en que prengui protagonisme el producte de temporada que produeixen i elaboren; treballar perquè el Baix Penedès sigui un referent gastronòmic dins de la cuina catalana; i, finalment, Terra i Taula treballa per promoure i estendre el producte en altres territoris, de la mateixa manera els cuiners no renuncien a cuinar amb productes de qualitat d’altres indrets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada