diumenge, 11 de novembre del 2012

Espiant el rival

El divendres a la nit, vam fer d'espies i ens vam desplaçar a Vilafranca, on el CP Sant Celoni A Laboratoris Feltor disputava el seu segon partit. Després dels resultats de la primera jornada, es preveia un enfrontament on el Sant Celoni dominés més el joc i s'emportés un bon resultat, però no va ser així. El CP Vilafranca va guanyar per 4-2 i va fer valdre el fet de jugar a casa.

VS

El partit va iniciar-se amb un gol dels visitants que va ser remuntat pels locals. Amb el 2-1 a favor dels vilafranquins s'arribava al descans. La segona part, més atac del Sant Celoni, però la zona de l'equip local se'ls va atravessar i no van poder treure res positiu. Avui diumenge, si voleu veure hoquei, aquí ho podeu fer. Us oferim el partit sencer, que us divertiu!