3   Cerdanyola CH - UE Horta   2
divendres 11.
4   CP Vilafranca - CP Sant Celoni A Lab. Feltor   2
Descansa: Mollet HC

La segona jornada de la lliga A de veterans ens ha dut una nova derrota del Vallès Calafell CP i la consolidació del liderat del Girona CH. Els calafellencs van lluitar i van tenir opcions de vèncer, però les genialitats de Tibau van resoldre el partit.

Semblava que havíem començat bé, però, ja a la segona jornada, tenim un partit ajornat. El CF Cuatro Vientos no ha pogut debutar davant el CH Palafrugell i ha ajornat el seu partit, sense data a confirmar. Això es va parlar en la reunió que es va fer de la Federació i es va quedar que els partits ajornats s'haurien de posar data alternativa en el mateix moment de l'ajornament. Ja comencem a saltar-nos les regles! Finalment, s'ha disputat el partit ajornat el dia 17 de desembre, amb empat a un gol. El Cuatro Vientos no sembla l'equip de l'any passat, sobretot a casa. Aquest empat demostra la igualtat que hi ha a la lliga de veterans, on qualsevol resultat és possible.

El partit entre el Noia Freixenet i l'HC Montbui va ser espectacular, quinze gols en total. El 10-5 final reflexa la superioritat del Noia que, segons les informacions que ens han arribat, va comptar amb la presència en pista de Guillem Cabestany, actual entrenador del CE Vendrell a l'OK lliga. Fer deu gols al Montbui té molt de mèrit i no està a l'abast de tothom. Haurem de tenir en compte l'equip de Sant Sadurní aquesta temporada.

El Barça va guanyar el seu partit, de manera ajustada, a la difícil pista del CP Congrés. El 4-6 final reflexa la igualtat del partit i la complicació que representa jugar a la pista del Congrés. Amb aquests tres punts, els culés es posen en segon lloc provisional, darrera del Girona CH. El Cerdanyola CH va aconseguir els seus primers tres punts, en un partit molt igualat davant de l'UE Horta, guanyant per 3-2.

El Sant Celoni va caure derrotat a la pista del CP Vilafranca per 4-2, tot i això va demostrar un bon joc i serà un equip a tenir en compte. És el proper rival del Vallès Calafell CP i, per tant, una pista complicada de jugar. Aquesta jornada li tocava descans al Mollet HC, que continua amb zero punts, després de la derrota en la primera jornada davant del Barça.

Descansa: CP Vilanova i CH Valldoreix

A la lliga B, el debut del CT Barcino no s'ha fet esperar més. Tot i que han invertit l'ordre de joc, ja que el partit s'hauria d'haver jugar a Ripollet, els barcelonins han debutat amb victòria davant el CH Ripollet B per 6-1. Així, doncs, el Barcino suma els seus primers tres punts del campionat, ja que va descansar a la primera jornada.

El Ripollet A es va recuperar de l'ensopegada de la primera jornada, on va perdre amb el CH Valldoreix, derrotant a l'equip de La Garriga per 0-5, a domicili. Una important victòria en una pista molt complicada que demostra el potencial del Ripollet A, equip que vol tornar a la lliga A la propera temporada.

El CP Cubelles va derrotar a domicili al G.E.i E.G. per 2-5, després d'anar perdent al descans per 2-1. És un excel·lent resultat pels cubellencs en una pista que costa de guanyar. Amb aquesta victòria el Cubelles suma els sis punts de les dues primeres jornades i es col·loca en posicions privilegiades.

L'Esplugues va sumar els tres punts de la temporada, amb una victòria a la seva pista per 5-1 davant La Salle Bonanova. La bona defensa i el porter de l'Esplugues van permetre a l'equip local encaixar un sol gol i facilitar així la derrota dels barcelonins.

El Malgrat va llençat a assolir l'ascens, amb una clara i contundent victòria davant el Sant Celoni B, l'altre equip debutant a la categoria. Aquesta setmana descansen el CP Vilanova i el CH Valldoreix, dos dels equips que ja tenien tres punts a la classificació.