dilluns, 19 de novembre del 2012

Jornada 4 - 25 de novembre

Jornada 4 - 25 de novembre

dilluns 19.
Vallès Calafell CP - UE Horta
CF Cuatro Vientos - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
dimarts 20.
 CH Palafrugell - Girona CH
dimecres 21.
CE Noia Freixenet - Mollet HC
dijous 22.
Cerdanyola CH - FC Barcelona
divendres 16.
 CP Vilafranca - HC Montbui
Descansa: CP Congrés


La quarta jornada de la màxima categoria de la lliga catalana de veterans LCV comença amb un important partit entre el Vallès Calafell CP i l'UE Horta, clau per les aspiracions de permanència dels locals. Aquest partit ha de suposar l'inici de la remuntada pel conjunt calafellenc i hi han moltes esperances dipositades, tot i el bon paper de l'UE Horta en el campionat.

Veurem si el conjunt de Blanes, el CF Cuatro Vientos, disputa el seu primer partit o bé l'ajorna, novament. En qualsevol cas, tot i el lideratge compartit del Sant Celoni, l'equip local surt com a favorit, tenint en compte que l'any passat va disputar la Final Four de la lliga A de veterans.

El dimarts hi ha un duel gironí entre el Palafrugell i el Girona. El conjunt visitant va líder imbatut en el campionat i voldrà seguir amb la bona ratxa. Però el conjunt local també vol demostrar la seva força a casa i les seves aspiracions en aquesta lliga tant competida.

El Noia Freixente rebrà el difícil equip del Mollet HC. No sabem quina versió del Noia veurem, però segur que les seves grans figures voldran disputar el partit davant d'un dels millors equips de la lliga A, el Mollet. Raigoso, Busquets, Roura, entre d'altres, parteixen com a favorits. Però no poden refiar-se d'un Noia, contundent a la seva pista.

El Barça es desplaça a Cerdanyola en el que sembla una pista propícia per assolir una nova victòria blaugrana. No obstant, l'equip local és molt veterà i jugarà les seves opcions el millor possible per assolir un resultat positiu per ells.

I, finalment, el CP Vilafranca rebrà l'HC Montbui, en un dels derbis del campionat. En principi, el conjunt local s'ha mostrat fort a casa, però l'equip de l'Anoia ja ha aconseguit treure's pressió assolint la primera victòria i voldrà continuar sumant punts. Veurem què passa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada