dimecres, 7 de novembre del 2012

El primer crack veterà que passa per Calafell


Jugar a la lliga A de veterans permetrà veure algunes de les grans figures que ha tingut l'hoquei patins en els darrers anys, novament. Aquest és el cas d'Ivan Tibau, el jugador dels veterans del Girona CH, que havia estat també jugador del CH Lloret i altres equips d'OK lliga. Ivan Tibau va arribar a ser el capità de la selecció catalana en els darrers anys de la seva carrera esportiva i, actualment, ocupa el càrrec de Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Sens dubte, ha estat el primer dels "cracks" veterans que passaran aquesta temporada pel pavelló Joan Ortoll de Calafell i els aficionats podran tornar a veure jugar.


L'escalfament previ al partit va ser un dels focus d'atenció del debut a casa, aquesta temporada.


Ivan Tibau va ser un dels jugadors més buscat pels seguidors que es van desplaçar al pavelló i el centre d'atenció de l'escalfament.


Durant el partit, va demostrar la seva qualitat tècnica marcant alguns gols propis d'un jugador d'alt nivell.


Els jugadors locals mostraven la seva satisfacció per poder jugar davant un jugador de tanta qualitat i renom dins el món de l'hoquei.


El partit es presentava com una ocasió per gaudir de jugar la lliga A de veterans i una oportunitat per compartir pista amb un dels millors jugadors de l'hoquei català.


Setmana rera setmana, altres jugadors d'igual o més nivell aniran passant pel nostre pavelló. Els aficionats que estimeu l'hoquei teniu una oportunitat única de tornar a veure'ls en acció. No us ho perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada