dissabte, 17 de novembre del 2012

Resultats de la jornada 3

Jornada 3 - 18 de novembre

dimecres 14.
3   UE Horta - CP Vilafranca   3
3   Girona CH - CF Cuatro Vientos   6
dijous 15.
10   FC Barcelona - CE Noia Freixenet   1
7   HC Montbui - Cerdanyola CH   4
divendres 16.
5   Mollet HC - CP Congrés   3
11   CP Sant Celoni A Lab. Feltor - Vallès Calafell CP   5
Descansa: CH Palafrugell


Per fi hi hagut el primer empat entre dos equips, s'ha produit entre l'UE Horta i el CP Vilafranca, a tres gols, a la pista del primer. Els dos equips havien començat el campionat guanyant a casa i perdent a fora. Amb l'empat, els dos conjunts es situen amb els mateixos punts a la classificació, amb quatre.

El Barça ha ajornat el seu partit amb el Noia Freixenet. El que si es va jugar va ser el partit entre el Girona CH i el CF Cuatro Vientos. L'equip de Blanes va demostrar el seu potencial derrotant el fins llavors líder de la categoria, per 3-6.

El dijous, l'HC Montbui aconseguia estrenar-se la lliga A de veterans, aconseguint la seva primera victòria davant el Cerdanyola CH. Els de Montbui van fer valdre el factor pista i van superar l'equip del Vallès per 7-4. Amb aquest resultat, després de tres partits disputats, els dos equips es situen amb tres punts a la classificació.

Tancant la jornada, el Mollet HC ha sumat els seus primers tres punts, derrotant al difícil equip del CP Congrés, per 5-3. I el Sant Celoni A Laboratoris Feltor ha golejat el Vallès Calafell CP per 11-5. Tot i l'abultada derrota, els jugadors calafellencs han fet mèrits per no aconseguir un resultat tant contundent.

El dia 7 de febrer es va disputar el partit ajornat entre el Barça i el Noia, amb una sorprenent i àmplia victòria de l'equip blaugrana. Segurament, el Noia no devia comptar amb Guillem Cabestany. Per això, el Barça va ser molt superior i va aconseguir fer 10 gols a un dels millors equips de la lliga, fins ara.

Lliga B

dilluns 12.
4   CE La Salle Bonanova G.E.i E.G.   8
4   CP Malgrat - HC Esplugues   1
dimarts 13.
2   CH Valldoreix - UE La Garriga   4
 divendres 16.
9   CP Vilanova - CH Ripollet B   3
  11   CH Ripollet A - Sant Celoni B Lab. Feltor   1
    Descansen: CT Barcino i CP Cubelles

El G.E.i E.G. de Girona no va fallar a la pista de La Salle Bonanova i es va acabar imposant per 4-8. Els gironins han començat el campionat de forma irregular, però han aconseguit sumar els tres punts d'aquesta jornada. El Malgrat aconseguia derrotar l'HC Esplugues en un partit on les defenses van estar les protagonistes i els porters van tenir molt bon paper.

La sorpresa de la jornada saltava el dimarts 13, no sabem si la data ha portat malestruc als jugadors de Sant Cugat, però La Garriga aconseguia la victòria a la pista del CH Valldoreix que havia començat fort el campionat. Amb aquesta important victòria, els de La Garriga es recuperen d'algunes golejades inesperades que han tingut fins ara.

Ahir divendres es va disputar el partit entre el Ripollet A i el Sant Celoni B Laboratoris Feltor, amb victòria local per un ampli 11-1 que reflexa la superioritat de l'equip recent baixat de categoria. També el CP Vilanova segueix imparable i va derrotar, clarament, el CH Ripollet B per 9-3, al pavelló de les Casernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada