diumenge, 25 de novembre del 2012

Espiant el proper rival, novament!

Un divendres més, ens hem desplaçat a la pista del CP Vilafranca per veure com juga el nostre proper rival, l'HC Montbui. No és que no els coneixem, però veient-los jugar contra d'altres equips pots veure també en allò on els pots atacar i, copiant algunes tàctiques, aconseguir un bon resultat.

VS

El partit entre el CP Vilafranca i l'HC Montbui es presentava com un duel igualat de forces, entre dos equips ben diferents. Els locals, amb més experiència i veterania, amb una defensa en quadre oscil·lant a romb, amb un conjunt més veterà en edat,... s'enfrontava a la seva antítesi com a equip, un conjunt jove, amb fons físic, amb defensa pressionant individual i nou a la categoria.

El primer gol va ser pel Montbui, però el CP Vilafranca aconseguia remuntar i arribar al descans amb avantatge, 3-1. L'inici de la segona part va ser amb molta efectivitat pels locals, que van encarrilar cinc gols consecutius que van trencar el partit, definitivament. L'HC Montbui es va esforçar per maquillar el resultat i va aconseguir un honrós 9-5 final. La veritat és que no hi ha tanta diferència entre els dos equips com reflexa el marcador, però això és la lliga A i, tant al Montbui com a nosaltres, ens costa adaptar-nos a aquesta manera de competir, pròpia d'un hoquei antic (que no antiquat, ni molt menys obsolet), però efectiu.