dissabte, 9 de març del 2013

Resultats de la jornada 14

Jornada 14 - 10 de març


dilluns 4
0   Vallès Calafell CP - CH Palafrugell   0 (*)
dimecres 6
3   CE Noia Freixenet - UE Horta   2
 dijous 7
4   CP Congrés - HC Montbui   0
2   Cerdanyola CH - CP Sant Celoni A Lab. Feltor   3
divendres 8
  Mollet HC - FC Barcelona   3
0   CP Vilafranca - Girona CH   0 (*)
Descansa: CF Cuatro Vientos


La primera jornada de la segona volta de la lliga A de veterans començava amb l'ajornament del partit que havíem de disputar el Vallès Calafell CP i el CH Palafrugell. La manca d'efectius dels visitants ha fet que s'ajornés l'enfrontament, important per les places de descens. La Federació, finalment, ha donat els tres punts al Vallès Calafell CP.

L'UE Horta ha estat a punt de donar la sorpresa a la pista del CE Noia Freixenet. El partit ha va ser molt igualat i el marcador va acabar amb una victòria per la mínima de l'equip local que li permet continuar en zona de classificació per a la Final Four, una setmana més.

El CP Congrés va vèncer clarament a l'HC Montbui, per 4 a 0. Els de Santa Margarida van arribar amb sis jugadors un pèl tard i ho van notar, ja que els gols van arribar en 25 minuts. No es van disputar més minuts, ja que havien de tancar els llums de la pista. El retard dels de l'Anoia va demostrar que no s'havien près el partit massa seriosament.

El CP Sant Celoni continúa en ratxa i va guanyar per 2-3 a la difícil pista del Cerdanyola CH. Aquesta derrota dels vallesans suposa el trencament d'una ratxa impressionant de partits puntuant que els ha fet sortir de les posicions de perill. El Sant Celoni va anar, en tot moment, per davant en el marcador. Però la manca d'encert dels locals va impedir que aconseguissin l'empat.

Els dos partits del divendres es van ajornar. El partit entre el Mollet HC i el FC Barcelona es va jugar el 5 de juny, amb victòria local per un ajustat 4-3 i amb un xic de sort, segons els twits dels vallesans. L'altre partit, entre el CP Vilafranca i el Girona CH s'ha resolt per la Federació donant els 3 punts als vilafranquins, però sense sanció pels gironins.

Lliga B

dimarts 5
2   CH Valldoreix - CH Ripollet A   7
 dimecres 6
2   UE La Garriga - CP Malgrat   4
 dijous 7
3   G.E.i E.G. - CP Vilanova   3
divendres 8
1   Sant Celoni B Lab. Feltor - CE La Salle Bonanova   2
1   HC Esplugues - CP Cubelles   4
Descansa: CT Barcino i CH Ripollet B

La lliga B també s'està clarificant, especialment després d'aquesta jornada. El Ripollet A vencia còmodament a la complicada pista del CH Valldoreix, per 2-7. El líder, el CP Malgrat feia el mateix a domicili, en una altra de les pistes difícils del campionat. La Garriga va posar resistència, però el major potencial ofensiu del Malgrat es va acabar imposant.

El CP Vilanova no va poder passar de l'empat en el seu desplaçament a la pista del G.E.i E. G. de Girona. L'empat a tres gols demostra la igualtat que hi va haver damunt la pista i la dificultat de guanyar a l'equip gironí a casa seva. El Vilanova haurà de recuperar-se de l'ensopegada i no deixar-se més punts pel camí si vol aconseguir l'ascens.

El Cubelles ha aconseguit una important victòria a la pista complicada de l'HC Esplugues. Amb aquest resultat demostren que volen seguir lluitant per les places d'ascens. Per acabar la jornada, La Salle Bonanova ha donat la sorpresa a la pista del CP Sant Celoni B guanyant per un ajustat 1-2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada