dimarts, 5 de març del 2013

Entrenament amb sorpresa!


En ajornar el partit amb el CH Palafrugell, els veterans del Vallès Calafell CP han aprofitat per a fer un entrenament típic dels dilluns. Després d'escalfar una bona estona els porters, amb xuts i jugades, hem fet el clàssic partidet entre dos equips. Aquest cop, hi havien dos porters i tres canvis a la banqueta.


La sorpresa de la nit l'ha protagonitzar Ivan Velasco, que ha reaparegut pel pavelló calafellenc i s'ha tornat a calçar els patins. Esperem poder comptar amb ell en noves ocasions i que s'acostumi a venir amb els veterans.


L'Ivan anava de vermell, però no era per provocar ni per a celebrar la victòria vendrellenca en la Copa del Rei, aquest passat cap de setmana. Ha pogut comprovar que els veterans encara tenim bon nivell de joc i físicament no estem tant malament com pot semblar.


En el partidet, els nostres estilets habituals han tingut més encert de cara a porta que durant els partits del campionat. Les jugades surten millor i no hi ha la pressió pròpia de la competició.


El "Canyi" s'ha recuperat  bé dels problemes físics. Hem trobat a faltar el "Capi" en l'entrenament d'avui. El "Cachi" també ha fallat. I el David, a aquestes hores, ja deu ser a punt d'aixecar-se per a anar a treballar.


Però, la resta de l'equip hi eren tots. El Josep Maria Palau, el "Romario" i l'Ivan Velasco eren els tres jugadors que han entrenat i no formen part de la plantilla d'enguany. No obstant, tothom sap que les portes del pavelló Joan Ortoll i dels veterans sempre estan obertes.


Les defenses en zona i els contracops han servit per assajar situacions de joc que trobem en els partits, habitualment. Les proves han anat bé de cara a propers rivals que visitaran la nostra pista.


Encara feia fred al pavelló i molts dels veterans s'han posat la suadera verda. Alguns, fins i tot, els "petos".


El Javi Martínez ha demostrat la seva classe i habilitat amb el canell en algunes ocasions. També ha demostrat bona compenetració amb l'Epi. ¿Serà per què treballen junts?


L'Eugeni necessita marxa. Sembla estar millor dels problemes físics que arrossega des de fa algunes setmanes. Esperem que es pugui recuperar del tot i sigui un puntal per la segona volta del campionat.


El Josep Maria Palau ha manat molt durant l'entrenament, especialment posicionant la seva defensa. La veritat és que cridava més que el seu pare fent d'entrenador!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada