diumenge, 3 de març del 2013

Jornada 14 - 10 de març

Jornada 14 - 10 de març

dilluns 4
Vallès Calafell CP - CH Palafrugell (ajornat)
dimecres 6
CE Noia Freixenet - UE Horta
 dijous 7
CP Congrés - HC Montbui
Cerdanyola CH - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
divendres 8
Mollet HC - FC Barcelona
CP Vilafranca - Girona CH
Descansa: CF Cuatro Vientos


La primera jornada de la segona volta de la lliga A de veterans comença amb l'ajornament del partit que havíem de disputar el Vallès Calafell CP davant el Palafrugell, per manca d'efectius de l'equip de la Costa Brava. El dimecres l'UE Horta visitarà la difícil pista del CE Noia, un equip que lluita per entrar a la Final Four i que surt com a clar favorit.

L'HC Montbui, en ratxa, visita la complicada pista del CP Congrés, esperem que el temps permeti disputar el partit, que es preveu força interessant i igualat. El Cerdanyola CH rep un rival complicat, també lluitant per les places d'honor de la lliga. Però els del Vallès porten una bona ratxa de partits puntuant i voldran continuar-la.

Finalment, el Barça visitarà la complicada pista del Mollet HC, repetint el duel de la final de l'any passat. El Mollet HC no és l'equip`de l'any passat i el Barça parteix com a clar favorit. El Girona HC haurà de passar pel pavelló de la capital de l'Alt Penedès i enfrontar-se a un equip que també ocupa les darreres posicions de la classificació, però que ha anat sortint de la zona de perill, poc a poc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada