diumenge, 10 de març del 2013

Classificació de la jornada 14

 

Després d'una jornada on s'han disputat només la meitat dels partits previstos, la classificació segueix gairebé igual. El Barça l'encapçala de forma destacada, seguit pel CF Cuatro Vientos. El Noia, el Montbui, el Sant Celoni i el Congrés lluiten per assolir les altres dues places que donen accés a la Final Four. El Mollet HC podria sumar-se a la lluita si els partits que té ajornats els acaba guanyant.


A la part baixa, no hi han hagut masses variacions. Els partits importants s'han ajornat i els que han jugat no han guanyat els seus partits respectius. Per tant, una jornada més, segueix tot igual. Estem a l'espera de la resolució de la Federació respecte la incompareixença del Girona CH a la pista del Cerdanyola CH, en la passada jornada. Segurament, la Federació sancionarà amb un punt de càstig als gironins. Per no perdre més punts, han ajornat el seu partit davant el CP Vilafranca i, segurament, faran el mateix amb el proper partit davant el Vallès Calafell CP. Veurem què passa?


D'altra banda, la Federació continua sense resoldre els partits ajornats de la primera volta. A la reunió de començament de temporada es va dir que els partits ajornats que no es disputessin dins la primera volta es traurien els punts als equips que l'haguessin ajornat (mireu el punt 7 d'aquesta circular de la Federació). De moment, res de res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada