dimarts, 19 de març del 2013

Cinc minuts per oblidar!

Vallès Calafell CP 3 - CP Sant Celoni 6

El partit d'aquesta nit ha estat més disputat del què sembla el marcador. Tret dels cinc primers minuts, on el Vallès Calafell CP ha regalat tres gols als visitants, en la resta de partit s'ha vist bon joc i ocasions per a aconseguir la victòria que, novament, s'ha escapat per ben poc.

Tot i l'escalfament previ que han fet els dos equips, el Vallès Calafell CP ha sortit poc concentrat en el partit i una mica fred. Ha trigat en entrar i ficar-se en el partit. Això ho ha pagat car, ja que en els primers cinc minuts el Sanc Celoni ha marcat tres gols que han desequilibrat el partit.

La lliga A és molt competitiva, fins i tot els àrbitres fan estiraments abans de començar els partits, per això, aquests regals es paguen cars en un partit com el d'avui i amb un rival que va tercer a la classificació.

El "Capi" ha fet les funcions d'entrenador, una lesió òssea li impedeix jugar fins d'aquí a un mes. La seva baixa es nota en l'equip, ja que seguim sense encert de cara a porta i ens falta una mica de garra.

En una jugada desafortunada, Eugeni Collado ha caigut amb la bola a mig camp i un davanter del CP Sant Celoni ha encarat en solitari a Josep Maria Hernàndez, qui no ha pogut fer res per a evitar el gol. El 0-1 ha agafat en fred a l'equip local, que s'ha quedat glaçat!

La mala sort local i una certa manca de tensió han estat aprofitats pel CP Sant Celoni que ha marcat dos gols més, en els primers cinc minuts de partit. Això ha provocat un temps mort per als locals que no podien començar pitjor el partit.

A partir d'allí, el Vallès Calafell CP ha anat entrant en el partit, fins el punt de disposar de moltes ocasions que, Òscar, el porter visitant, anava aturant una rera l'altra.

Honorino Boada no ha tingut la seva millor nit, ja que no ha donat per vàlid un gol que havia entrat del Vallès Calafell CP. La bola havia entrat dins la porteria a poc a poc, però la rampa metàl·lica havia fet que la bola tornés a sortir de la porteria. Els jugadors del Sant Celoni han reconegut, després, que la bola havia entrat un pam dins la porteria.

Javi Luna ha fallat un penal. Poc després, en un xut local, la bola ha quedat enganxada al guant del porter. Aquesta ha estat l'anècdota curiosa del partit.

D'aquesta manera s'ha arribat al descans, amb el 0-3 que l'equip local havia regalat als de Sant Celoni. El Vallès Calafell CP havia merescut més i hauria d'haver escurçat la diferència abans del descans, però no ha estat així.

En la segona meitat, el joc dels locals ha contagiat al Sant Celoni. El partit ha entrat en un constant contracop, amunt i avall per part dels dos equips. El joc no estava sent el normal en una lliga de veterans, un xic esbojarrat, però això afavoria els interessos del Calafell.

En un excel·lent contracop, Josep Rion ha fet una passada magistral a Javi Luna, qui ha rematat a la xarxa, a mitja alçada, marcant un gol de traca i mocador. Era el 1-3 i això ha esperonat l'equip local.

El Vallès Calafell semblava haver trobat la manera de fer mal al Sant Celoni i, en una jugada similar, novament Javi Luna rematava a la xarxa posant el 2-3.

El CP Sant Celoni ha tingut un xic de fortuna quan ha aconseguit marcar el 2-4, en plena remuntada local. Un xut ras ajustat al pal, ha entrat a la porteria del Calafell sense que Hernàndez hi pogués fer res.

Però el Vallès Calafell CP no ha afluixat i ha continuat el ritme que havia imposat en els primers minuts de la segona part. Novament, Javi Luna, aquest cop en jugada individual, després d'una excel·lent passada al més pur estil Michael Laudrup del "Canyi", ha sentat el porter al terra i ha marcat el 3-4.

El conjunt calafellenc creia en la remuntada i veien créixer les opcions de puntuar en el partit d'avui, a mida que passaven els minuts. No obstant, han arribat les deu faltes d'equip i el CP Sant Celoni, amb molta fortuna, ha transformat la falta directa.

En els darrers tres minuts, el Vallès Calafell CP s'ha llençat, a la desesperada, en una defensa individual, a per l'empat. No ha pogut ser! Els visitants han aconseguit sentenciar el partit amb el 3-6 definitiu.

Novament, una derrota dels calafellencs en un partit molt disputat. Els jugadors rivals, novament, reconeixien les dificultats per guanyar el partit i es feien creus que només tinguéssim un punt. Han suat per a guanyar-nos i han vist que no som un equip tant dolent com per a porter un sol punt. Finalment, ens han desitjat sort en la lliga i ens han recomanat que no afluixem. Hem de creure en nosaltres mateixos, ho podem aconseguir!