dimarts, 12 de març del 2013

Entrenament a tot drap!


L'entrenament d'aquesta nit s'ha caracteritzat per la velocitat que han posat tots els jugadors damunt la pista. No hem de confondre el "tocino" amb la velocitat! Que hi hagi hagut rapidesa no vol dir que hi hagi hagut precisió. En fi, deixem de jugar a les paraules...


Els samarretes verdes han fet un equip, els dels "petos" un altre i la resta un tercer. Els equips es turnaven al marcar un gol. L'equip que marcava continuava en pista. Ha descansat tothom, així que ja veieu que tothom ha marcat i ha guanyat diversos partidets.


Equipàs de luxe: Mudarra, "Cachi", "Epi" i Ramon (el que fa la foto).


La lluita ha estat constant i hi han hagut caigudes de jugadors en les àrees rivals. L'àrbitre no ha xiulat cap penal, però la tensió era com en un partit oficial.


El Josep Maria Palau s'ho prenia amb filosofia.


El Xavi Solé ha reaparegut damunt la pista, després de molts dies sense venir. La veritat és que el trobàvem a faltar i ens hem alegrat de tornar-lo a veure.


El Perín intentava xuts llunyans sense sort, però aquest ha entrat de rebot i ha suposat guanyar un dels partidets.


L'Eugeni no ha notat cap de les molèsties de les darreres setmanes i ha tornat a ser el de sempre!


El José Manuel Núñez estava petat, aquesta tarda corrent pel poble i al vespre entrenant amb els veterans. A aquest ritme baixarà la panxa de cop!


El Rion no ha fallat a la cita amb els veterans, tot i anunciar que podria ser dubte en l'entrenament d'avui.


El Frederic també estava ficat en l'entrenament d'aquesta nit. L'equip verd, en defensa, estava ben posicionat. Però ha encaixat gols, com els demés.


Novament, un jugador pel terra. La intensitat de l'entrenament feia que els jugadors no donessin cap de les boles per perdudes.


El Jordi Montserrat ha lluitat força en defensa, però no ha tingut sort en atac.


El Javi Mudarra i el Juan Luís Cachinero "Cachi" han volgut immortalitzar el moment i m'han demanat sortir al blog. Així que aquí els teniu!


Esperem que el dimecres poguem disputar el partit a Girona, amb normalitat, i no s'ajornin una altra setmana el partit que hem de disputar.

1 comentari:

  1. bona entrada al blog ..... i bon entrenament :)))))) ... fins la propera

    ResponElimina