dissabte, 16 de març del 2013

Classificació de la jornada 15

 

Aquí teniu la classificació actualitzada de la lliga A de veterans. Com veieu, el Comitè de Competició ja ha resolt el resultat del partit entre el Cerdanyola CH i el Girona CH, en favor dels vallesans. A més, en resolució d'aquesta setmana, el Comitè imposa un punt de sanció als gironins per no presentar-se a jugar el partit. Per tant, es queden amb 11 punts i ja és el segon punt de sanció que els retiren.

L'encapçala, com sempre, el FC Barcelona, líder en solitari, amb 36 punts. El CF Cuatro Vientos es manté segon, seguit d'aprop pel Sant Celoni A, el CE Noia i el CP Congrés. El Cerdanyola CH empata a punts amb el Montbui i es posa en posicions per a lluitar per entrar a la Final Four, magnífica remuntada en el campionat pels vallesans que, gairebé, tenen garantida la permanència en la categoria.


El Mollet HC, encara amb molts partits ajornats, segueix al vuitè lloc, seguit pel CP Vilafranca que, poc a poc, s'ha anat escapant de les posicions perilloses. El Girona CH i el CH Palafrugell estan propers a les posicions de descens que ocupen l'UE Horta i el Vallès Calafell CP.

Els equips més golejats són els dos debutants en la categoria, el Calafell (91) i el Montbui (66), seguits d'aprop pel CP Vilafranca (62) i l'UE Horta (61). Els menys golejats són els dos equips capdavanters, el Barça (33) i el Cuatro Vientos (38). Aquest fet demostra la importància de la defensa en aquest campionat.

Sorprèn veure com Cerdanyola (39) i Vilafranca (37) són els equips que treuen més rendiment als seus gols, ja que han aconseguit forces punts, tot i ser els equips menys efectius de cara a porta. El Vallès Calafell CP, tot i ser cuer, ha fet, gairebé, els mateixos gols que el CP Congrés, cinquè classificat. Hi ha quatre equips que han marcat menys gols que els calafellencs.

En canvi, l'equip més golejador és el Barça, però seguit pel Hontbui. Els de Santa Margarida, doncs, són els segons en marcar i encaixar gols. Potser aquestes dades serveixen per a demostrar la igualtat que hi ha en aquesta lliga i per a veure que qualsevol equip pot guanyar els partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada