diumenge, 17 de març del 2013

Jornada 16 - 24 de març

Jornada 16 - 24 de març

dilluns 18
 Vallès Calafell CP - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
CF Cuatro Vientos - Girona CH
dimecres 20
CE Noia Freixenet - FC Barcelona
dijous 21
CP Congrés - Mollet HC
Cerdanyola CH - HC Montbui
 divendres 22
CP Vilafranca - UE Horta
Descansa: CH Palafrugell


La jornada 16 comença amb a visita del CP Sant Celoni A Lab. Feltor al pavelló Joan Ortoll. El Vallès Calafell CP té una nova final per a aconseguir punts que li permetin sortir del pou de la classificació. Recuperant el bon joc i les sensacions dels darrers partits a casa segur que té opcions.

El Girona CH visita la pista del segon classificat, el CF Cuatro Vientos. Els de Blanes haurien d'aconseguir la victòria amb certa solvència, però en aquesta competició no hi ha rival que regali res. El dimecres, el Barça visita la pista del Noia. Els de l'Alt Penedès voldran venjar la golejada soferta al Palau, 10-0. Si juga Guillem Cabestany, segur que tindran alguna opció de plantar cara al Barça.

El Mollet visitarà la difícil pista del CP Congrés, si el temps ho permet. Els del Vallès voldran guanyar per apuntar-se al carro de la lluita pels llocs de privilegi i que els donin accés a una nova Final Four. L'HC Montbui visita la complicada pista del Cerdanyola CH, un camp on costa molt de guanyar. Els vallesans voldran aconseguir una victòria de prestigi que els permetria assegurar, gairebé, la permanència.

Finalment, l'UE Horta visitarà la capital de l'Alt Penedès, un partit entre dos conjunts de la part baixa de la classificació. Veurem qui surt vencedor i reforçat de cara a mantenir la categoria, apostem perque els tres punts es quedin a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada