dissabte, 23 de març del 2013

Resultats de la jornada 16

Jornada 16 - 24 de març

dilluns 18
3   Vallès Calafell CP - CP Sant Celoni A Lab. Feltor   6
3   CF Cuatro Vientos - Girona CH   0
dilluns 3 de juny
4   CE Noia Freixenet - FC Barcelona   3
dijous 21
4   CP Congrés - Mollet HC   3
6   Cerdanyola CH - HC Montbui   3
 divendres 22
4   CP Vilafranca - UE Horta   2
Descansa: CH Palafrugell


La jornada va començar amb una nova derrota del Vallès Calafell CP, a casa, davant el tercer classificat, el CP Sant Celoni Laboratoris Feltor, per 3-6. El marcador no reflexa el què va passar damunt la pista, però els locals van regalar el partit en els primers cinc minuts de joc. A partir d'allí van encetar una remuntada que no van poder culminar amb èxit.

El Girona CH continua amb una nova derrota la seva trajectòria en el campionat, aquest cop davant el segon classificat, el CF Cuatro Vientos, de Blanes, per 3-0. Els locals van demostrar la seva superioritat teòrica i la van plasmar en un escuet marcador.

El Cerdanyola CH continua una remuntada imparable que l'ha fet sortir de les zones de perill per a posar-se a tocar dels llocs per a disputar la Final Four. Sorprenentment, els vallesans es van desfer amb certa facilitat del potentn HC Montbui que havia encadenat una bona ratxa de resultats darrerament. D'aquesta manera, el conjunt del Cerdanyola supera en la classificació al de Santa Margarida. Els tres gols de Paüls van ser el més destacat pel conjunt local. Els de Montbui no van saber com trencar la defensa estàtica local. Llegiu les cròniques dels dos blogmasters d'ambdós equips, valen la pena!

El CP Congrés, per fi, va poder derrotar els veterans del Mollet HC, en un partit amb un marcador molt ajustat. Segur que la pista va afavorir molt l'equip local, en una nit fresqueta pels vallesans que continuen a mitja taula, en terra de ningú.

Finalment, en el darrer partit de la jornada, el CP Vilafranca s'ha desfet de l'UE Horta per 4-2. Els de la capital de l'Alt Penedès han aprofitat el factor pista per a guanyar a un Horta que segueix penúltim, amb sis punts, i que sembla patirà força en aquesta lliga. Els vilafranquins s'escapen de les posicions de perill amb aquest resultat.

El partit de la jornada, el Noia-Barça, es va disputar el 3 de juny. La victòria va somriure als locals que, amb un Guillem Cabestany molt inspirat, marcant quatre gols, va poder derrotar el Barça. Aquesta victòria deixa el CE Noia Freixenet a un pas de la Final Four d'enguany!

Lliga B

dimecres 20
1   UE La Garriga - CH Valldoreix   2
dijous 21
G.E.i E.G. - CE La Salle Bonanova (ajornat)
divendres 22
3   HC Esplugues - CP Malgrat   10
2   CH Ripollet B - CP Vilanova   7
dimecres 5 de juny
0   Sant Celoni B Lab. Feltor - CH Ripollet A   6
Descansen: CT Barcino i CP Cubelles

L'UE La Garriga va punxar, a casa, davant el CH Valldoreix. Els de Sant Cugat es van imposar en un partit molt ajustat, on van primar les defenses i la igualtat entre els dos equips. El CP Malgrat continua intractable a la lliga B, aquest cop apallissant a l'HC Esplugues i marcant deu gols a un equip que té molt ben coberta la porteria. Però, també el CP Vilanova ha demostrat la seva superioritat guanyant a la pista del CH Ripollet B, per 2-7. Els vilanovins agafen aire per a encarar el final de lliga i apurar les seves opcions.

El G.E.i E.G. i el CP Sant Celoni B van ajornar els seus partits davant el CE La Salle Bonanova i el CH Ripollet A. El darrer d'ells es va disputar el 5 de juny i va acabar en victòria visitant per 0-6.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada