diumenge, 31 de març del 2013

Jornada 17 - 7 d'abril

Jornada 17 - 7 d'abril


dimecres 3
FC Barcelona - Cerdanyola CH
UE Horta - Vallès Calafell CP
Girona CH - CH Palafrugell
divendres 5
HC Montbui - CP Vilafranca
Mollet HC - CE Noia Freixenet
CP Sant Celoni A Lab. Feltor - CF Cuatro Vientos
Descansa: CP Congrés

En la quarta jornada de la segona volta de la lliga A de veterans, el Cerdanyola CH visita el Palau Blaugrana. Els locals són els clars favorits, però hem de recordar que en el partit de la primera volta, els de Cerdanyola es van avançar en el marcador i durant molts minuts van dominar el partit. Així, doncs, partit trampa per al Barça!

El Vallès Calafell CP disputa una nova final a la pista de l'UE Horta. L'empat en la primera volta demostra la igualtat entre els dos equips, però també la importància dels tres punts per a sortir d'aquests llocs de la classificació pels dos equips.

El Palafrugell visita Girona, en un nou partit amb equips implicats en el descens. Així, doncs, aquesta jornada servirà per a aclarir, o no, quins equips tindran més opcions de permanència i si alguns equips ja queden sentenciats per jugar a la lliga B la propera temporada.

El CP Vilafranca visitarà la pista de l'HC Montbui per a mirar d'aconseguir quelcom positiu i continuar sumant punts importants per a evitar problemes. Els de l'Anoia volen guanyar per a continuar en els llocs capdavanters. El duel està servit!

Així mateix, el Noia viitarà la pista complicada del Mollet HC. Els vallesans hauran d'aconseguir els tres punts si volen apropar-se a un rival directe per a ocupar les places de privilegi. Finalment, també hi ha un partit entre dos equips implicats en aquesta lluita per la Final Four. El CF Cuatro Vientos anirà a la pista del CP Sant Celoni. Els dos equips volen sumar punts i garantir una de les quatre primeres posicions en el campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada