dissabte, 2 de març del 2013

Classificació de la jornada 13

 

Acaba la primera volta amb alguns partits ajornats i un de no disputat que, suposem, la Federació donarà els punts al Cerdanyola CH i sancionarà al Girona CH per no haver comparegut. Es pot dir que ha estat una primera volta molt igualada i extranya. El F. B. Barcelona continúa de líder intratable, només ha perdut amb el segon classificat, el CF Cuatro Vientos. L'equip de Blanes va començar un xic irregular, però s'ha posat segon de la classificació i amb clares aspiracions per a disputar la Final Four.


Un dels debutants a la categoria, l'HC Montbui ha sorprès tothom amb una ratxa increïble de resultats que l'ha situat en el tercer lloc, després d'un començament difícil de campionat. El CE Noia Freixenet ocupa el quart lloc, momentàniament, seguit d'aprop pel Sant Celoni A. Sorprèn veure el Mollet HC amb cinc partits perduts i cinc de guanyats, a la meitat de la classificació. Els del Vallès hauran d'apretar si volen entrar en les quatre primeres posicions.

A la zona baixa, Cerdanyola i Vilafranca han sumat punts, darrerament, que els han permès sortir de la zona de perill. Palafrugell i Girona són els dos equips que han disputat menys partits i que tenen més problemes de jugadors per a jugar. Fins i tot, el Girona CH ha estat sancionat en un partit i pot repetir després de la darrera jornada, davant el Cerdanyola CH, on no es va presentar.

Horta i Calafell tanquen la cassificació. L'UE Horta ha empatat tres partits i tenen només sis punts. Sembla que serà difícil que remuntin. Però més complicat ho té el Vallès Calafell CP, en darrer lloc, amb un sol punt. No obstant, l'esperit dels calafellencs és de lluitar fins el final, ja que no veuen tanta diferència de joc com per a tenir només un punt. Tant de bo arribi la primera victòria i l'equip trobi l'equilibri necessari per amarrar els partits, especialment a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada