diumenge, 24 de febrer del 2013

Jornada 13 - 3 de març

Jornada 13 - 3 de març

dilluns 25
Vallès Calafell CP - CF Cuatro Vientos
dimecres 27
CE Noia Freixenet - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
dijous 28
CP Congrés UE Horta
Cerdanyola CH - Girona CH
divendres 1
CP Vilafranca CH Palafrugell
Mollet HCHC Montbui
Descansa: FC Barcelona


En la darrera jornada de la primera volta, el Vallès Calafell CP rep el segon classificat de la lliga, el CF Cuatro Vientos. Els visitants són clars favorits, però venen d'empatar a la pista del Cerdanyola, de forma sorprenent. Així, doncs, caldrà lluitar per aconseguir alguna cosa positiva, tot i la gran qualitat del rival. Els seguidors calafellencs podran veure en acció, segurament, a Joan Ayats, exjugador del FC Barcelona, entre d'altres.

Dimecres, el CE Noia rep el CP Sant Celoni A, en la lluita per les posicions de Final Four. El conjunt local té bon rendiment a la seva pista i parteix com a favorit, però el Sant Celoni està demostrant ser un equip molt competitiu i està fent una primera volta molt bona. Fins ara, ocupa el tercer lloc de la classificació.

L'UE Horta visita la complicada i descoberta pista del CP Congrés. En principi, l'equip local parteix com a clar favorit, però aquesta mena de partits li acostumen a sortir bé a l'Horta, el rei de l'empat d'aquesta competició. El Cerdanyola CH rep el Girona CH, en hores baixes. No obstant, l'equip gironí té un bon planter i pot sortir de les posicions de perill si aconsegueix la victòria, segur que això els motivarà.

El CP Vilafranca rep el CH Palafrugell, un rival directe per les places de descens a la lliga B. El que surti guanyador sortirà de les posicions de perill, almenys durant algunes jornades. Segur que els dos equips ofereixen un bon partit i molt igualat. Finalment, l'HC Montbui visita la pista del Mollet HC. Els de Santa Margarida travessen el Tourmalet de la lliga i els toca un desplaçament molt complicat, tot i que el Mollet no és el de temporades anteriors. El conjunt local voldrà vèncer un rival directe per ocupar places de Final Four i segur que comptarà amb totes les seves estrelles sobre la pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada