dilluns, 18 de febrer del 2013

Jornada 12 - 24 de febrer

Jornada 12 - 24 de febrer

dilluns 18
CF Cuatro Vientos - CP Vilafranca
dimarts 19
CH Palafrugell - Cerdanyola CH
dimecres 20
Girona CH - CE Noia Freixenet
UE Horta - Mollet HC
divendres 22
HC MontbuiFC Barcelona
CP Sant Celoni A Lab. Feltor CP Congrés
Descansa: Vallès Calafell CP


La penúltima jornada de la primera volta deixa descansant al Vallès Calafell CP que, una setmana més, no podrà sumar cap punt. Aquesta nit, es disputa un interessant partit entre el CF Cuatro Vientos i el CP Vilafranca. Els locals ocupen el segon lloc de la classificació i parteixen com a favorits. No obstant, els de l'Alt Penedès, animats per la darrera victòria, intentaran fer suar la samarreta als de Blanes.

Dimarts, esperem que no s'ajorni, el Cerdanyola CH visita el CH Palafrugell. Un sol punt separa els dos equips a la classificació, però el Palafrugell només ha disputat set partits. Segur que serà un partit equilibrat i amb dos estils de joc ben diferents damunt la pista.

El dimecres, el Girona CH rep el CE Noia. En principi, es preveu un enfrontament igualat, ja que el Noia no acostuma a prendre l'equip de gala en els desplaçaments. Per tant, veurem què passa a la pista gironina. L'UE Horta rep el Mollet CH, un equip que ha anat agafant el ritme de la competició i està en plena escalada per entrar a la Final Four. Els visitants parteixen com a favorits, tot i la dificultat de guanyar a l'Horta en la seva pista.

Finalment, divendres, l'HC Montbui rep el Barça. Els blaugranes són els clars favorits, però els locals estan traient punts dels partits que menys es pensen i poden donar la sorpresa. L'equip de Santa Margarida és la revel·lació del campionat d'enguany, sent un dels debutants està fent molt bon paper. L'altre partit interessant és el que enfrontarà el CP Sant Celoni A i el CP Congrés, dos equips molt igualats i competitius. Les plantilles són molt joves i practiquen un joc molt similar. No ens atrevim a fer cap pronòstic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada