diumenge, 10 de febrer del 2013

Jornada 11 - 17 de febrer

Jornada 11 - 17 de febrer

dimecres 13
FC Barcelona - UE Horta
CE Noia Freixenet - CH Palafrugell
dijous 14
CP Congrés - Girona CH
Cerdanyola CH - CF Cuatro Vientos
divendres 15
CP Vilafranca - Vallès Calafell CP
Mollet HC - CP Sant Celoni A Lab. Feltor
Descansa: HC Montbui


La jornada 11 de la lliga A de veterans ens porta enfrontaments molt interessants per a definir millor les places de descens i de privilegi. En primer lloc, el FC Barcelona rep l'UE Horta en un partit de clar color blaugrana. El conjunt local no ha de passar problemes per a guanyar a un dels equips que ocupen la part baixa de la classificació. No obstant, l'UE Horta ha demostrat ser un equip difícil de batre, amb tres empats i resultats molt ajustats a la competició.

El Noia rep el CH Palafrugell. L'equip local parteix com a favorit, però el conjunt de la Costa Brava voldrà demostrar per què l'any passat va disputar la Final Four. El dijous, el CP Congrés rep el Girona CH en un partit molt igualat que enfronta a dos equips que ocupen posicions intermèdies a la classificació i que han tingut començaments ben diferents. La dinàmica del conjunt local i el factor pista fan pensar en que el Congrés s'endurà la victòria, però els gironins plantaran cara, de ben segur!

El Cerdanyola CH rep el CF Cuatro Vientos al seu pavelló. En principi, els visitants són els favorits per endur-se la victòria. El conjunt de Blanes ha estat l'únic equip capaç de vèncer al Palau Blaugrana, però també és cert que han tingut un inici de competició irregular. El Mollet HC rebrà al CP Sant Celoni A en un partit molt interessant i igualat. Els locals són favorits, a priori. Però els de Sant Celoni treuen punts d'on menys es pensen.

Finalment, el partit de la jornada serà el que disputaran el CP Vilafranca i el Vallès Calafell CP. El derbi intercomarcal de l'Alt i el Baix Penedès es disputarà al pavelló vilafranquí el divendres a la nit. Els dos conjunts ocupen la part baixa de la classificació i volen sumar la victòria per augmentar les seves aspiracions de permanència a la màxima categoria de veterans. El duel promet ser força igualat, entre dos equips ben diferents, però que intenten aprofitar al màxim les seves armes. El conjunt local, amb veterania i ofici, jugant amb una defensa en zona i fent valer el factor pista parteix com a favorit. Però els visitants, amb més joventut i empenta, voldran aconseguir una important victòria que els faria escalar en la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada