diumenge, 17 de febrer del 2013

Classificació de la jornada 11

 

Queden dues jornades per acabar la primera volta i la classificació de la lliga A de veterans està molt apretada. Excepte el Barça, líder destacadíssim, i el Vallès Calafell CP, a la cua amb un sol punt, la resta està en un puny. El líder només ha perdut un partit, davant el FC Cuatro Vientos, el segon classificat, al Palau Blaugrana. El cuer només n'ha empatat un, a casa, amb l'UE Horta, el penúltim classificat. Tot i això, la lliga està sent molt igualada i costa molt guanyar els partits.


Cal dir que la Federació ha retirat els punt al Girona CH que va aconseguir empatant amb el CP Sant Celoni A, per aliniació indeguda del porter, segurament. Han donat com a guanyador del partit al Sant Celoni i això deixa en posició de promoció al conjunt gironí. No és l'únic partit on el Girona CH ha aliniat aquest porter i farien bé de fer-li fitxa, si no volen perdre més punts per aquest motiu.

Per tant,amb la victòria del divendres, el CP Vilafranca surt de les posicions de descens i atrapa al Cerdanyola CH a punts. El CH Palafrugell continúa ajornant els seus partits i, en dues setmanes, hauria de jugar-los. La Federació va acordar que els partits ajornats es donarien per perduts a l'equip que l'havia ajornat, un cop acabada la primera volta del campionat. ¿Ho complirà?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada