dissabte, 16 de febrer del 2013

Resultats de la jornada 11

Jornada 11 - 17 de febrer

dimecres 13
0   CE Noia Freixenet - CH Palafrugell   0 (*)
dijous 14
4   CP Congrés - Girona CH   1
9   FC Barcelona - UE Horta   1
3   Cerdanyola CH - CF Cuatro Vientos   3
divendres 15
7   CP Vilafranca - Vallès Calafell CP   6
7   Mollet HC - CP Sant Celoni A Lab. Feltor   5
Descansa: HC Montbui


L'onzena jornada de la lliga A de veterans començava dimecres amb un ajornament del partit entre el Noia i el Palafrugell (la Federació va acabar donant els punts als locals) i dijous amb un partit entre el Barça i l'UE Horta que es va retrassar un dia respecte el calendari previst. El dijous també s'ajornava el partit entre el Cerdanyola CH i el CF Cuatro Vientos i es va disputar el 21 de febrer, va ser un excel·lent partit i molt emocionant. El CF Cuatro Vientos empatava en els darrers segons, el Cerdanyola CH va tenir molt a prop la victòria, després d'anar guanyant per 2-0 i 3-2. El nostre espia s'hi va apropar.

En el partit que es disputava a la pista descoberta del CP Congrés, els locals vencien al conjunt del Girona CH per 4-1. El Girona va anar just d'efectius. Amb aquest marcador, el Congrés es suma al carro dels equips punters que lluitaran per la participació a la Final Four. També, el dijous, el Barça guanyava de forma contundent a l'UE Horta, per 9-1. El marcador reflecteix la superioritat blaugrana, davant del penúltim classificat de la categoria.

El Vallès Calafell CP s'ha endut una nova derrota de la pista del CP Vilafranca, un cop més de manera molt ajustada. Qualsevol dels dos equips podia haver guanyat, però ha estat el conjunt local, el CP Vilafranca qui ha sumat els tres punts. El Vallès Calafell CP mereixia quelcom més.

El Mollet HC, poc a poc, es va recuperant del seu mal inici de competició i ha derrotat el CP Sant Celoni A, per 7-5. Els de Mollet han fet valer el factor pista en un partit que, aparentment, hauria d'haver estat més plàcid pels locals.

Lliga B

dimarts 12
1   CH Valldoreix - CP Cubelles   4
 dimecres 13
8   UE La Garriga - CP Vilanova   1
divendres 15
3   HC Esplugues - CH Ripollet B   6
2   Sant Celoni B Lab. Feltor CT Barcino   8
5   CH Ripollet A - CE La Salle Bonanova   1
Descansen: G.E.i E.G. i CP Malgrat

A la lliga B, el G.E.i E.G. descansava per segona jornada consecutiva, juntament amb el CP Malgrat. El CP Cubelles aconseguia una brillant victòria a la pista d'un dels cocos de la categoria. l'1-4 reflexa la superioritat del conjunt del Garraf que va plantejar un partit seriós en defensa. Aquest resultat demostra que el Carnaval no ha afectat els cubellencs, tot i anar disfressats de pirates, han assaltat el vaixell del Valldoreix i s'han fet amb el preuat botí.

De Carnaval semblava estar, encara, el CP Vilanova. Després de guanyar a Les Casernes el Valldoreix, es desplaça a La Garriga i encaixa una sorprenent i àmplia derrota. Els vilanovins no es poden permetre noves ensopegades d'aquesta mena si volen pujar a la lliga A. El resultat parla per sí sol, 8-1, però des del CP Vilanova s'acusa a l'àrbitre de provocació i de forçar situacions surrealistes.

El Ripollet B ha donat la sorpresa guanyant a la pista del complicat Esplugues, un equip que té la porteria molt ben coberta. El CH Ripollet B ha estat capaç, sorprenentment, de marcar sis gols a l'HC Esplugues a la seva pista. El CT Barcino va demostrar la seva superioritat davant el CP Sant Celoni B, els barcelonins van assolir un contundent 2-8 que els continúa deixant en les posicions de privilegi de la lliga B. Finalment, el CH Ripollet A, un dels favorits per pujar de categoria, guanyava a La Salle Bonanova amb solvència, per 5-1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada