dimarts, 26 de febrer del 2013

Masses vents pel Calafell

Vallès Calafell CP 2 - CF Cuatro Vientos 5

Resultat enganyós el que reflexava el marcador final, després de la visita del segon classificat al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. L'equip local ha jugat un dels millors partits de la temporada i, fins i tot, els jugadors rivals han reconegut que han vist, durant alguns minuts, el partit perdut. Finalment, s'ha imposat el major ofici visitant, acompanyats per la fortuna (amb quatre pals del Vallès Calafell CP i un gol no donat per l'àrbitre). El Vallès Calafell CP ha merescut millor sort i més després d'avançar-se 2-0 en cinc minuts de joc.

El partit començava molt bé per l'equip local, ben ordenat en defensa i sortint molt ràpid al contracop. El CF Cuatro Vientos no havia entrat encara dins el partit i ja perdia 2-0. En cinc minuts, el Vallès Calafell CP havia aconseguit marcar en dos contracops de llibre. Els gols han estat d'Epi i Frede. Les coses es posaven molt bé pels locals.

El CF Cuatro Vientos estava estorat pel vendaval de joc local i li ha costat reaccionar. No s'esperaven un partit tant complicat i un rival que plantés tanta oposició. El Vallès Calafell CP continuava el seu joc ràpid i la defensa estava més ben plantada que mai.

En un nou contracop, Epi ha xutat i la bola ha anat al travesser i ha tocat la planxa interior de la porteria. L'àrbitre López-Vega no ha donat el gol i els jugadors locals l'han protestat força. Hagués estat el 3-0, un resultat merescut vist el joc dels dos equips fins aquell moment.

Però, un cop més, el 2-0 no ha estat suficient per a aguantar el partit. La bona actuació del porter local, David Tutusaus, un dels millors del partit, ha evitat alguns gols del CF Cuatro Vientos. A manca de 10 minuts pel descans, el Vallès Calafell CP ha demanat un temps mort, amb 2-0 al marcador.

En la represa, en sis minuts, el CF Cuatro Vientos ha marcat tres gols, gairebé consecutius, que canviaven el panorama del partit. Els errors en atac, en passades i xuts aturats per l'excel·lent porter visitant, han provocat perillosos atacs del conjunt de Blanes que ha sabut remuntar el marcador.

Un nou temps mort, a quatre minuts del final, ha permès fotografiar el cop de bola que ha rebut Ramon Ferré a la cuixa. L'equip local ha estat molt bé defensivament, especialment a la primera meitat. Llàstima que, en atac, no hem sabut transformar algunes ocasions clares i els pals, per dos cops, han impedit un marcador més ampli favorable als calafellencs.

Perín ha sortit per oxigenar l'equip, però no ha estat el seu millor partit. Avui, no hi havia els canvis habituals i Eugeni Collado ha jugat molt tocat per la lesió que arrossega. Amb només dos canvis, el Vallès Calafell CP, però, no ha notat el cansament i ha continuat jugant al mateix ritme.

Amb el 2-3 s'ha arribat al descans. El segon temps ha començat amb la tònica habitual del primer, un Calafell molt ben endreçat en defensa i sortint ràpid al contracop. El CF Cuatro Vientos, avui aparentment mermat físicament, seguia defensant en quadre.

El CF Cuatro Vientos no sabia com aturar els ràpids contracops calafellencs, però els pals han tornat a ajudar en dues ocasions més. Els jugadors locals estaven desesperats amb la mala sort de cara a porta i no entenien com podien anar perdent el partit.

El CF Cuatro Vientos ha aconseguit marcar el 2-4 que li ha donat un cert respir. No obstant, el Vallès Calafell CP ha seguit amb el mateix ritme i ha disposat de més clares ocasions de perill que no ha sabut materialitzar.

El partit ha estat molt net i els equips han acabat amb tres faltes cadascun. López-Vega no ha tingut gaire feina, tot i que s'ha menjat un gol al primer temps, a favor dels locals. En els últims set minuts, el Vallès Calafell CP ha arriscat més per buscar apropar-se en el marcador i sorprendre el rival. Ha canviat la defensa en zona per una d'individual, però no hi ha hagut sort.

El CF Cuatro Vientos ha disposat d'algun contracop, en un d'ells ha aconseguit el 2-5 definitiu, en una semierrada. Joan Ayats ha estat molt actiu durant tot el partit i ha estat un dels homes destacats del conjunt de Blanes.

Tot i la derrota amb el segon classificat, el Vallès Calafell ha donat molt bona imatge i ha lluitat el partit fins el final. Llàstima que el perdre amb el segon no vulgui dir que anem tercers... la realitat és més crua, però seguirem lluitant! Algun dia arribarà la primera victòria.