diumenge, 3 de febrer del 2013

Classificació de la jornada 10

 

Tot i que només s'han disputat la meitat dels partits previstos de la jornada 10 de la lliga A de veterans, ens veiem obligats, una nova setmana, a posar la classificació de la competició. En ella veiem el Cerdanyola CH que ha escalat posicions, després de dues victòries i un empat consecutius i ja no ocupa posicions de descens. El Mollet HC està en una perillosa desena posició, si bé només ha disputat set partits, però resulta sorprenent veure aquest equip que l'any passat, li va disputar la final al Barça, en aquestes posicions.


També observem que el Vallès Calafell CP és el vuitè equip que ha fet més gols, en canvi ocupa la tretzena posició de la classificació. El problema és que ha encaixat 74 gols. Segur que la millora otinguda en defensa en les darreres jornades el farà millorar aquest aspecte negatiu del seu joc. Però també cal dir qu és l'únic equip que ha disputat els deu partits, fins ara. El següent equip que encaixa més gols és l'HC Montbui, però ocupa el quart lloc, amb vuit partits disputats. Segur que els dos debutants han notat i molt el canvi de categoria, sobretot en defensa.

El CP Vilafranca és l'equip que, aparentment, li costa fer més gols. N'ha fet 23 en vuit partits. El segueix el Cerdanyola CH, amb 27 gols en nou partits. No obstant, aquests equips treuen petroli dels gols que marquen i aconsegueixen punts importants per no estar en posicions de descens. També sorprèn l'escassa capacitat golejadora del CP Congrés, 28 gols en set partits, ja que ocupa el cinquè lloc de la classificació, però ho compensa amb una sòlida defensa i ser l'equip menys golejat del campionat, fins ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada