divendres, 8 de febrer del 2013

El més espiat

El nostre espia ha seguit el CP Vilafranca en molts dels partits que ha disputat en aquesta edició de la lliga A de veterans. El fet de que el CP Vilafranca jugués amb el nostre proper rival, el de la jornada següent, feia interessant anar a veure els partits del Vilafranca per a poder espiar el rival. A més, la proximitat del pavelló vilafranquí amb Calafell o la movilitat del nostre espia per arreu de Catalunya, han permès veure els partits del CP Vilafranca tant a casa com a fora. Per això, ara que jugarem contra ells, podem tenir una bona hemeroteca videogràfica per a poder veure com juguen.

VS

El primer enfrontament vilafranquí al que va assistir el nostre espia va ser en el partit davant el CP Sant Celoni A. El partit va iniciar-se amb un gol dels visitants que va ser remuntat pels locals. Amb el 2-1 a favor dels vilafranquins s'arribava al descans. La segona part, més atac del Sant Celoni, però la zona de l'equip local se'ls va atravessar i no van poder treure res positiu. Aquí podeu veure el partit complert.

VS

El partit entre el CP Vilafranca i l'HC Montbui es presentava com un duel igualat de forces, entre dos equips ben diferents. Els locals, amb més experiència i veterania, amb una defensa en quadre oscil·lant a romb, amb un conjunt més veterà en edat,... s'enfrontava a la seva antítesi com a equip, un conjunt jove, amb fons físic, amb defensa pressionant individual i nou a la categoria. El resultat de 9-5 demostra que el conjunt local va ser molt superior i que la defensa en zona se'ls va travessar al conjunt de l'Anoia. Aquí podeu veure el partit sencer.

VS

La segona part del partit entre el CP Vilafranca i el CP Congrés també va ser vista pel nostre espia. L'enfrontament va estar a l'alçada d'aquesta lliga tant igualada. El CP Congrés defensant a l'home i amb un equip jove i fort físicament. El CP Vilafranca fidel al seu estil de defensa en zona i al contracop, amb homes experimentats i veterans. El resultat de 4-0 no reflexa la igualtat que hi va haver en el partit. Els jugadors vilafranquins van patir de valent en una àrea humida per la frescor de la nit barcelonina. Aquí podeu veure el vídeo de la segona part.

VS

El de Cerdanyola va ser el darrer partit que vam anar a veure el CP Vilafranca. Els dos conjunts tenen un joc similar i molt defensiu. En el Cerdanyola CH hi juguen Quim Paüls, Joan Carné, Joan Carles i el porter Bel. És dels pocs equips, per no dir l'únic, que té entrenador. El resultat va ser de victòria pels locals, per 3-2. Aquí podeu veure el partit sencer.