dissabte, 16 de febrer del 2013

Encara no!


CP Vilafranca 7 - Vallès Calafell CP 6

No és normal que portem tants partits perdent de forma ajustada i no puguem puntuar, no ens ho mereixem. Aquesta nit, novament, hem caigut derrotats per un sol gol de diferència. L'equip ha jugat molt bé, tot i les adversitats que hem tingut durant la setmana i portar només un canvi a la banqueta. Tot i això, hem plantat cara al CP Vilafranca que semblava sorprès per l'oposició que s'ha trobat en pista, tenint en compte la classificació i els precedents anteriors.


Vilafranca s'ha vestit de gala per a rebre el Vallès Calafell CP, fins i tot han pavimentat l'aparcament del pavelló durant aquesta setmana. I és que sempre som ben rebuts allà on anem, no sabem si per què regalem els punts o per les festes que fem en el tercer temps dels partits.


Els dos equips han sortit amb defenses estàtiques en zona, tot i que el CP Vilafranca ha començat aviat a oscil·lar a romb. Més tard, també ho ha fet el Calafell, en algunes ocasions, per tapar els xuts de mitja pista. Un cop més, hem començat avançant-nos en el marcador, 0-1. L'autor del gol ha estat Epi, marcant en un xut ras ajustat al pal. El porter vilafranquí, Pep Vinyals, no hi ha pogut fer res.


El CP Vilafranca ha empatat en una bona jugada de combinació. Més tard, s'avançava en el marcador, 2-1 i 3-1. El Vallès Calafell CP estava jugant prou bé i Javi Luna ha aconseguit el 3-2. Aquest resultat demostrava la igualtat que hi havia sobre la pista.


El CP Vilafranca, però, ha aconseguit posar-se 5-2 i semblava que el Vallès Calafell CP perdia pistonada. Però, abans del descans, dos gols han posat el 5-4 amb què s'arribaria al descans. Els autors han estat Epi i Javi Luna.


En Josep Maria Hernàndez ha jugat tot el partit i val a dir que ha anat molt bé, ja que així no entrava un porter en fred al segon temps. Això ens ha ajudat força, tot i que no ha estat el seu millor partit. Ha fet tingut una bona actuació, especialment a la segona part.


Començava el segon temps i quedava molt per lluitar per endur-se alguna cosa de Vilafranca. Cal dir que és una pista complicada i que costa de guanyar-hi. Aquí han perdut Sant Celoni i Montbui, dos bons equips. El Vallès Calafell CP aconseguia empatar a cinc, a través de Javi Luna (de penal), i semblava que l'equip s'animava, havia aconseguit el més difícil. Els gols, majoritàriament, han estat al contracop, com en els vells temps.


Una bona defensa ha fet que, durant els primers quinze minuts del segon temps, no hi hagués més moviments en el marcador. A manca de deu minuts, Ramon Güell marcava en un excel·lent contracop en un mà a mà amb el porter visitant. demostrant una tècnica individual exquisita. Era el 6-5 pels locals. Aquest gol ha deixat el conjunt verd-i-blanc un pèl tocat moralment.


Aquests minuts de cert desconcert visitant, han estat aprofitats pel CP Vilafranca per marcar un nou gol, el 7-5, en un rebuig dins l'àrea. A manca de quatre minuts, el Vallès Calafell CP aconseguia marcar el 7-6 i demanava un temps mort per canviar la defensa i fer més pressió.


Aquest fet ha permès als dos equips disposar de diversos contracops que no han aprofitat. Però el CP Vilafranca ha tirat de veterania en els darrers minuts, perdent temps i fent faltes que, algunes d'elles, no han estat assenyalades per l'àrbitre del partit, el senyor Masdeu. Tot i això, l'arbitratge ha estat força correcte i no ha influit gens en el resultat.


En l'últim sospir, el Vallès Calafell CP ha reclamat un penal a l'àrbitre que no ha assenyalat. També, en Javi Luna ha enviat dos xuts a la creueta del pal. Un cop més, la mala sort apareixia i ens portava una nova derrota. Aquest cop, hem estat més a prop que mai de la victòria, però no ha arribat.

Javi Luna ha marcat quatre gols en el partit d'avui, però el millor jugador, per la seva solidaritat i compromís amb l'equip ha estat el Jordi Cañellas, que ha jugat tot i les molèsties físiques que ha patit durant la setmana. Esperem que la victòria arribi algun dia i seguirem lluitant per a aconseguir-ho, segur que sí!

5 comentaris:

  1. Anim alguna vagada sera la primera

    ResponElimina
  2. Ramón ho important es passar-ho bé !!!!!!!! Com es normal a tothom ens agrada guanyar, i més veïent resultats tant ajustats. Anims companys !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies David! Continuarem lluitant i passant-ho bé. No baixarem la guàrdia, encara hi ha possibilitats...

      Elimina
  3. a seguir luchando vetesssss ! ,.. som-hi :)))

    ResponElimina