dissabte, 1 de febrer del 2014

Resultats de la jornada 11



Un cop finalitzada la jornada 11 del campionat, els resultats han afavorit força els interessos del C.P. Calafell, tot i descansar en aquesta jornada. El Barça derrotava l'U.E. Horta, en el Palau Blaugrana, per 6 a 3. El Noia Freixenet guanyava l'H.C. Montbui per 7 a 5, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. El Mollet H.C. guanyava a la difícil pista del Sant Celoni "A" per 2 a 3, Raigoso i companyia van jugar un partit molt seriós en una pista que sempre se'ls complica. Finalment, els dos rivals directes del conjunt calafellenc van empatar a quatre, al pavelló vilafranquí. Amb aquest resultat, el Vilafranca suma el seu segon punt en el campionat i el Congrés suma el vuitè, empatant a punts amb el Calafell. El partit no va estar exempt de polèmica.

El dilluns, 24 de març, es va disputar el partit entre el C.P. Malgrat i el C.H. Ripollet "A", amb victòria local per 11 a 3. El Malgrat va jugar en el seu pavelló, ja que les obres del sostre sembla que s'estan demorant, i va fer evident la diferència a la classificació entre els dos equips.

El partit entre el campió, el C.F. Cuatro Vientos, i el Cerdanyola C.H. es va disputar el 7 d'abril. Va acabar amb una victòria local previsible. Però, gràcies a l'actuació del porter Salarich. Calero també va jugar pel conjunt blanenc. Però va ser Ayats, amb dos gols, qui va marcar les diferències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada