dijous, 20 de febrer del 2014

Comença la segona volta a l'Ateneu!

vs

C.E. Noia Freixenet - C.P Calafell

Aquesta nit, el C.P. Calafell visita l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. El Noia va ser el primer rival dels veterans calafellencs en aquesta temporada, venint al Joan Ortoll amb l'equip de gala i golejant per 4 a 9. Cabestany, Carda, Rodrigo, Papiol i la resta de l'equip van venir a demostrar que volien aspirar a entrar a la Final Four d'enguany. El Calafell es va anticipar en el marcador, amb un 2 a 0 en cinc minuts. Però el Noia va demostrar ser un equip amb molt d'ofici i talent.

Aquesta nit, a l'Ateneu, tornarem a trobar-nos a un equip que ja ens va guanyar l'any passat, tot i que d'una manera més ajustada, per 5 a 3. En el primer temps, el Calafell va dominar el marcador per 0 a 1, fins els darrers vint segons, on el Noia empatava de penal. En el segon temps, vam patir els cinc minuts habituals on perdíem els papers. Aquest any, estem aprenent dels errors i estem demostrant un millor joc. Però dependrà molt de l'equip que ens trobem davant.

No obstant, segur que, al sopar, tindrem la bona companyia del Papi. El Joan és un vell conegut i gran amic nostre que defensa la porteria del Noia i sempre ens costa fer-li gols. Tots estem esperant retrobar-nos amb ell, novament! Els sopars entre els dos equips tenen bon ambient.