diumenge, 9 de febrer del 2014

Jornada 13



D'aquesta jornada 11 del campionat, ja coneixem un dels resultats. Es tracta del partit que van disputar el passat 30 de gener els equips del Malgrat i el Mollet que va acabar amb victòria local, en un partit amb molts gols. El partit va tenir un ritme "bestial", tal i com el qualifiquen els amics del Malgrat en la seva crònica. El joc va ser molt ofensiu, especialment en el segon temps.

El Calafell es desplaça a la pista del campió, el C.F. Cuatro Vientos, per a tancar la primera volta. L'equip de Blanes ve de perdre a Horta i voldrà recuperar-se de l'entrebanc per a seguir optant a entrar en la lluita pel títol. L'U.E. Horta viatjarà a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, amb els deures fets i amb l'equip fora de perill.

El Sant Celoni rep el Cerdanyola en un partit igualat. No obstant, parteixen com a favorits els locals, pel factor pista, per la moral que tenen després de guanyar al Montbui i per la ratxa de resultats dels visitants, en aquesta temporada. El C.P. Congrés visita la difícil pista del C.H. Ripollet, en un partit entre dos equips de la part baixa de la classificació que promet ser força interessant.

Finalment, el C.P. Vilafranca voldrà sumar la seva primera victòria davant l'H.C. Montbui, un equip que se li dóna forá bé, a casa. Els de Santa Margarida han acusat el ritme de partits que porten i voldran recuperar-se d'algunes ensopegades que han sofert darrerament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada