diumenge, 16 de febrer del 2014

Classificació després de la jornada 13



Després de la jornada 13, la classificació queda molt apretada per la part baixa. La primera victòria del C.P. Vilafranca apreta la cua i deixa el Cerdanyola C.H. en posició de descens. El conjunt vilafranquí passa de la darrera posició a la que li donaria accés a disputar la promoció. Els tres darrers equips han jugat dos partits menys que el C.P. Calafell que veu com s'apropen els rivals directes.

El líder continua sent el Barça, amb una sola derrota. El segueix el C.P. Malgrat, a sis punts. El Mollet H.C. segueix en tercera posició, a més distància, empatat amb el C.E. Noia Freixenet. El conjunt de Sant Sadurní, però, té un partit menys disputat.

El Cuatro Vientos i el Sant Celoni, empatats a punts i amb el mateix nombre de partits (només nou), ocupen una posició tranquil·la a mitja taula i que els pot portar a lluitar per a entrar en la Final Four d'enguany. L'U.E. Horta segueix per damunt de l'H.C. Montbui, amb un punt més, després de l'ensopegada de l'equip de l'Anoia en el pavelló vilafranquí. El C.P. Congrés sembla sortir del pou, després de sumar quatre punts en aquesta setmana. L'empat davant el C.F. Cuatro Vientos ha donat moral a l'equip barceloní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada