dissabte, 1 de febrer del 2014

Jornada 12



La jornada 12 comença amb la visita del F.C. Barcelona al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. Els blaugranes són els líders destacats de la categoria i volen seguir demostrant el seu potencial guanyant en una de les pistes on millor es patina i es sopa. Així que vindran a passar una bona vetllada i s'espera a totes les seves figures com Gaby Cairo, Tino Martínez, els germans Segarra, Toni Rovira, Miguel Plaza,... i el nou fitxatge, Ivan Tibau.

L'U.E. Horta rep el C.F. Cuatro Vientos, en un partit de color visitant, a priori. Però, l'U.E. Horta és capaç de guanyar a qui sigui en el seu pavelló, com ho va demostrar l'any passat en el tram final de temporada. Faran bé els de Blanes de no refiar-se.

El Cerdanyola C.H. rep el C.E. Noia Freixenet, després de jugar amb el Barça. Per tant, nou partit difícil pels vallesans. Però, veurem quin Noia es desplaça a Cerdanyola i si és capaç de sumar els tres punts en una pista molt complicada i davant un equip experimentat.

Divendres, l'H. C. Montbui rep el C.P. Sant Celoni "A" en un partit entre dos equips que lluiten per estar en la propera Final Four i ser l'equip que agafi el relleu del C.P. Congrés en quant a revel·lació del campionat. El C.P. Malgrat rebrà el C.P. Congrés en el què pot ser un dels últims partits en el seu pavelló, aquesta temporada, abans de que comencin les obres de reparació del sostre. Finalment, el Mollet H.C. rep el C.P. Vilafranca, en hores baixes. Els vilafranquins, necessitats de punts, aniran a Mollet a intentar sumar quelcom per sortir del pou de la classificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada