dissabte, 8 de febrer del 2014

Resultats de la jornada 12

La jornada 12 començava amb la victòria solvent del Barça al Pavelló Joan Ortoll de Calafell (3-7) i amb el retorn de l'Eugeni Collado a les pistes, després d'un any i escaig de baixa. Sense cap dubte, aquesta última, la millor de les notícies que podíem tenir!

Guillem Cabestany es va desplaçar a Cerdanyola per a portar el seu equip cap a una nova victòria, més treballada del què sembla. El seu hat trick i el de Marc Rodrigo van sentenciar un partit més igualat del què reflexa el marcador final.

L'U.E. Horta va donar la sorpresa de la jornada al vèncer al campió, el C.F. Cuatro Vientos, per 5 a 3. Novament, l'Horta juga els seus partits en divendres i això sembla que els porta bones sensacions. Ja l'any passat van guanyar a alguns dels grans de la LCV i ahir van derrotar l'equip de Blanes, sorprenentment.

Pluja de gols a Can Passanals en un partit entre dos rivals directes per a entrar en la Final Four d'enguany. En la primera part, 1 a 5 favorable al Sant Celoni. En el segon temps, el Montbui va intentar l'impossible. Però, el resultat final de 7 a 9 demostra que el partit va ser molt ofensiu i sense gaires defenses, entre dos equips que juguen a pressing durant tot el partit.

El Malgrat va apallissar un Congrés en hores baixes, per 10 a 5, en el què pot ser un dels darrers partits en el pavelló de Malgrat d'aquesta temporada. L'equip de Malgrat és el segon a la LCV, però haurà de jugar tota la segona volta de visitant. Veurem si poden aguantar el ritme i entrar a la Final Four. Tindria mèrit, ja que l'equip és debutant a la LCV "A".

Finalment, el Vilafranca va arrencar un valuós empat a la pista del Mollet H.C., gràcies a un penal que va xiular l'àrbitre Masdeu, en el darrer minut. El 3 a 3 demostra que cap rival és petit en aquesta lliga i que es pot puntuar en cada partit. El Vilafranca continúa cuer, amb tres empats.