dilluns, 17 de febrer del 2014

Jornada 14



De la jornada 14 ja coneixem el resultat del partit avançat entre el C.P. Malgrat i l'H.C. Montbui, jugat el passat dilluns dia 10 de febrer. El conjunt local va apallissar els de Santa Margarida per un contundent 11 a 2, en el primer partit disputat de la segona volta del campionat, venjant la derrota que van patir a Can Passanals en el debut a la màxima categoria de la LCV.

Avui dilluns, es disputa un duel que promet ser molt interessant, entre el campió i el líder. El conjunt de Blanes no és el mateix de la temporada passada i el Barça voldrà aprofitar-ho per a vèncer a domicili. No obstant, veurem l'orgull del campió si és capaç de fer una gesta i vèncer el conjunt blaugrana que, aquest any, sembla més potent. La final que no es va poder jugar, està servida.

El C.P. Calafell visita l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, el dijous per la nit. En el partit es trobaran, de nou, vells coneguts com el "Papi" i el "Capi". Veurem aquest cop qui guanya i s'endú una victòria important pels dos conjunts, amb objectius ben diferents. A Calafell, la presència de Cabestany i l'equip de gala del Noia van fer que els tres punts marxessin cap a Sant Sadurní. Veurem què passa aquest cop!

L'Horta visita la pista del Sant Celoni. En principi, els locals surten com a favorits, però faran bé de no refiar-se del conjunt barceloní, ja que pot donar la sorpresa en qualsevol pista. Cerdanyola i Vilafranca s'enfronten en un duel que promet ser molt igualat i disputat. Els dos equips surten per a sortir de les parts baixes de la classificació i aquesta és una oportunitat excel·lent per a sumar tres punts importants contra rivals directes.

Finalment, el Mollet visita la pista del seu veí, el C.H. Ripollet "A" en un partit que té com a favorit els visitants. No obstant, faran bé de no confiar-se, ja que el Ripollet els pot sorprendre, com va estar a punt de fer en la primera jornada. Veurem si el Mollet no es deixa més punts pel camí i aconsegueix una victòria important per a les seves aspiracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada