dissabte, 1 de febrer del 2014

Classificació després de la jornada 11



Després de l'onzena jornada del campionat, el C.P. Calafell manté la desena posició, tot i no haver jugat aquesta jornada, aprofitant per a recuperar el seu partit davant l'H.C. Montbui de la vuitena jornada. El Barça va guanyar l'U.E. Horta i es manté líder intractable, amb una sola derrota. Els blaugranes seran el proper rival del Calafell, el proper dilluns, al pavelló Joan Ortoll.


El Mollet H.C. va vèncer a Sant Celoni i es manté tercer, a un sol punt del Malgrat. El C.E. Noia Freixenet es posa en zona de Final Four després de guanyar l'H.C. Montbui per 7 a 5. D'aquesta manera els sobrepassen en la classificació per un sol punt, però amb un partit més disputat. El Sant Celoni, també amb vuit partits jugats, resta en sisena posició, a dos punts del Noia.

Cuatro Vientos i Horta segueixen aquests equips, amb dotze punts. Cal dir que el Cuatro Vientos només ha disputat sis partits en el què va de campionat i ho tindrà difícil per a recuperar-los abans de que acabi la primera volta. Això els pot fer perdre opcions de lluitar per entrar a la Final Four si no espavilen.

Finalment, Congrés i Calafell queden fora dels llocs de descens i promoció, una setmana més, amb vuit punts. El Cerdanyola els empaita, amb sis punts, en zona de promoció. L'empat del Vilafranca davant el Congrés li permet sumar un nou punt, insuficient per a sortir de la cua de la classificació, però a dos punts del Ripollet "A".

En aquesta setmana, també s'ha disputat el partit avançat de la jornada 13, entre el Malgrat i el Mollet, per motius ja coneguts, com la rehabilitació del sostre del pavelló de l'equip local que ha obligat a jugar tots els partits a casa, en la primera volta de campionat. El resultat va ser propi d'un partit molt ofensiu amb un ritme trepidant de joc, especialment al segon temps. L'11 a 7 demostra el poder ofensiu dels dos equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada