diumenge, 9 de febrer del 2014

Classificació després de la jornada 12



La classificació continúa encapçalada pel F.C. Barcelona, amb una sola derrota, davant el Mollet H.C., però superat pel Malgrat com a equip màxim golejador de la LCV. El poder ofensiu del Malgrat i el fet de jugar tots els partits a casa, ha donat la segona posició al Malgrat. Sembla que acabarà en segona posició aquesta primera volta, després de la punxada del Mollet, a casa, davant el cuer. L'empat dels vallesans els dóna un punt més, però demostra la temporada irregular que està fent l'equip.

El Noia va aconseguir sumar els tres punts davant el Cerdanyola i continúa a prop dels llocs capdavanters, en zona per a entrar en la Final Four. El Sant Celoni passa l'H.C. Montbui, després de guanyar a Can Passanals per 7 a 9. També supera els de Santa Margarida, de forma sorprenent, l'U.E. Horta que va guanyar el campió, el C.F. Cuatro Vientos. L'equip de Blanes ocupa la vuitena posició, però amb molts partits ajornats.

El Congrés i el Calafell mantenen el seu empat a vuit punts, fora dels llocs de perill. Però tenen molt a prop el Cerdanyola C.H. que vol sortir del pou, amb el fitxatge de Borregan. Ripollet i Vilafranca continuen cuers en llocs de descens directe, tot i l'empat dels de l'Alt Penedès, aquesta jornada, a la pista del Mollet H.C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada